(Poistunut julkaisusta)

Testausvastaava
Työllisyysrahasto

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019

Haemme Työllisyysrahastoon

TESTAUSVASTAAVAA

palvelukehitys- ja sovellustiimiin. Tehtävä on vakituinen.

Tehtävästä

Testausvastaava huolehtii Työllisyysrahaston järjestelmien laadunvarmistuksesta kehittämällä testaamista ja siihen liittyviä menetelmiä. Tehtäviisi kuuluvat testaus, testauksen suunnittelu ja koordinointi sekä testausautomaation käyttöönotto soveltuvin osin. Lisäksi raportoit eri sidosryhmille ja työtä johtaville tahoille.

Ketä etsimme

Odotamme, että sinulla on vahvaa käytännön osaamista ja näyttöjä web-pohjaisten järjestelmien ja integraatioiden testaamisesta, testausmenetelmistä ja -työkaluista, testauksen koordinoinnista sekä laadunvarmistusprosesseista. Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi soveltuva AMK-tutkinto tai muu käytännössä osoitettu vahva osaaminen.

Sovellusten regressio-, suorituskyky-, integraatio- ja hyväksymistestaukset sekä end-to-end -testaus ovat sinulle entuudestaan tuttuja, myös pilviympäristössä toimivien sovellusten osalta. Sinulla on kokemusta ketterillä menetelmillä toteutetuista projekteista, ja niihin liittyvästä testaamisesta ja testausautomaatiosta yleisesti tunnetuilla välineillä. Jira ja Confluence -käyttökokemus sekä mobiilitestauskokemus katsotaan eduksi.

Testaussuunnitelmien tekeminen, testauksen organisointi ja testaus ovat osa arkipäivääsi. Organisaatiossamme testausvastaavan tehtävä on uusi, joten sinulla on mahdollisuus olla vaikuttamassa toimenkuvaan ja luoda tehokkaita testauksen toimintamalleja taloomme. Näin ollen kehittämisorientoituneisuus, erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä selkeä raportointityyli, kyky priorisoida ja hyvä paineensietokyky antavatkin sinulle valmiudet kehittämiseen ja toimimiseen eri sidosryhmien kanssa.

Liity joukkoon

Tervetuloa ammattilaisten joukkoon mielenkiintoisiin ja monipuolisiin asiantuntijatehtäviin miellyttävässä työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja kehittyä. Työyhteisössämme vallitsee hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki. Vaikka työtehtävässä onnistuminen edellyttää itsenäistä työskentelyotetta, on tiimin ja työyhteisön tuki aina saatavillasi. Panostamme vahvasti henkilöstön työkykyyn ja hyvinvointiin. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin keskustassa Kampissa.

Näin haet

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimipäällikkö Tuula Vainionkulma-Paananen, puh. 09 4242 7069: to 10.10. klo 8.00 -11.00, pe 11.10. klo 8.00 -11.00 ja klo 13.00 - 14.00. Sähköpostitse Tuulan tavoittaa osoitteesta tuula.vainionkulma-paananen@tyollisyysrahasto.fi.

Hae tehtävää 30.10.2019 mennessä kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Työt alkavat mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä. Mainitsethan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, joten haethan paikkaa nopeasti!

Tehtävään valitulta edellytetään suostumusta huumausainetestauksen, luottotietokyselyn sekä henkilöturvallisuusselvityksen (Turvallisuusselvityslaki 726/2014) tekemiseen.