(Poistunut julkaisusta)

Testaussuunnittelija
Eaton Power Quality Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2018

Haemme nyt Test Engineering -tiimiimme Espoon Koskeloon Testaussuunnittelijaa

Eatonin kattavaan sähkönhallinnan ratkaisuvalikoimaan kuuluvat häiriöttömän sähkönsyötön ratkaisut, ylijännitesuojat, virranjakoyksiköt, kaukovalvontaohjelmistot, räkit lämmönhallinnalla- ja tekniset palvelut. Eatonin kaikki tuotteet ovat innovatiivisia ja edustavat seuraavan sukupolven huipputeknologiaa. Eatonin sähkötuotesarja, joka sisältää Cutler-Hammer®-, Moeller®-, Powerware®-, Holec®-, MEM®- ja Santak®-tuotemerkit, tarjoaa asiakaslähtöisiä ratkaisuja konesalien, teollisuuden, laitosten, julkisen sektorin, infrastruktuurin, kaupan, asuntojen, IT-alan, kriittisten toimintojen, vaihtoehtoisen energian ja laitteiden alkuperäisvalmistajien sähköjärjestelmien tarpeisiin maailmanlaajuisesti.

Eaton valmistaa Espoon tehtaallaan häiriöttömän sähkönsyötön varmistavia UPS-laitteita (Uninteruptible Power System). Valmistuksen lisäksi Espoosta löytyy myös paljon muuta asiantuntijuutta tuotekehityksestä markkinointiin. Suomen parhaat UPS asiantuntijat ovat meillä töissä. Tuotteidemme korkea laatu on asiakkaillemme ensisijaisen tärkeää ja haemmekin nyt useampaa  Testaussuunnittelijaa  suunnittelemaan ja ylläpitämään tehoelektroniikkatuotannon testilaitteita sekä niiden ohjelmistoja.

Tehtävässä pääsee omien vahvuuksien sekä mielenkiinnon mukaan keskittymään joko hardware tai software –puoleen. Painotuksesta riippumatta tehtävä on hyvin monipuolinen ja mahdollistaa oman osaamisen kehittämisen.

Testaussuunnittelija toimii yhteistyössä muun Test Engineering tiimin, tuotekehityksen sekä tuotanto-organisaation kanssa. Tehtäviin kuuluvat myös itse testereiden ja ohjelmistojen ylläpito, vianhaku, testaukseen liittyvä ongelmaratkaisu sekä testausprosessin automatisointi sekä kehittäminen.

Tehtävän vaatimukset:

  • Soveltuva tutkinto (vähintään opistotaso) sähkötekniikasta, elektroniikasta, mittaustekniikasta tai vastaavasta
  • Kokemusta mittaustekniikasta, tehoelektroniikasta, elektroniikan laitesuunnittelusta, tai elektroniikan tuotantotestaamisesta
  • Kokemusta LabView ja TestStand-ympäristön käytöstä
  • Kyky hyödyntää tietokantoja sekä SQL –kielen perusteiden hallinta
  • Proaktiivisuus ja yhteistyöhalukkuus
  • Kyky työskennellä suomen- ja englanninkielellä
  • Aikaisempi kokemus ohjelmoinnista, projektien vetämisestä, olisi hyödyllistä

Tehtävät täytetään sitä mukaan, kun sopivia hakijoita löytyy, joten tehtävää kannattaa hakea mahdollisimman pian. Tehtävän sisältöä sekä vastuita voidaan muokata hakijan osaamisen, kokemuksen sekä mielenkiinnon mukaan.

We Make What Matter Work.*