(Poistunut julkaisusta)

Testaussuunnittelija
Eaton Power Quality Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.7.2018

Eatonilla toimintaamme ohjaa ”Doing Business Right” – ajattelu. Eatonin tarina alkoi jo vuonna 1911 ja Eatonin pitkään jatkuneen menestyksen taustalla onkin sitoutuminen eettiseen ja kestävään toimintaan. Arvoihimme kuuluvat työntekijöidemme arvostaminen ja kehittäminen sekä työn merkitykselliseksi tekeminen kaikille. Myös ympäristön suojelu, laadukkaiden tuotteiden valmistaminen sekä taloudellisesti vakaan liiketoiminnan harjoittaminen ovat mielle keskeisiä arvoja.

Eatonin valmistaa Espoon tehtaallaan kolmivaihe UPS laitteita sähkönsyöttö- ja varmistustarpeisiin. Valmistuksen lisäksi Espoosta löytyy myös paljon muuta asiantuntijuutta tuotekehityksestä markkinointiin. Suomen parhaat UPS asiantuntijat ovat meillä töissä. Tuotteidemme korkea laatu on asiakkaillemme ensisijaisen tärkeää ja haemmekin nyt useampaa Testaussuunnittelijaa suunnittelemaan ja ylläpitämään tuotannon testilaitteita sekä niiden ohjelmistoja.

Tehtävässä pääsee omien vahvuuksien sekä mielenkiinnon mukaan keskittymään joko hardware tai software –puoleen. Painotuksesta riippumatta tehtävä on hyvin monipuolinen ja mahdollistaa oman osaamisen kehittämisen.

Testaussuunnittelija toimii yhteistyössä Test Engineering tiimin, tuotekehityksen sekä tuotanto-organisaation kanssa. Tehtäviin kuuluvat myös itse testereiden ja ohjelmistojen ylläpito, vianhaku, testaukseen liittyvä ongelmaratkaisu sekä testausprosessin automatisointi sekä kehittäminen.

Tehtävän vaatimukset:

  • Soveltuva tutkinto (vähintään opistotaso) sähkötekniikasta, elektroniikasta, mittaustekniikasta tai vastaavasta
  • Kokemusta LabView ja TestStand-ympäristön käytöstä
  • Kyky hyödyntää tietokantoja sekä SQL –kielen perusteiden hallinta
  • Proaktiivisuus ja yhteistyöhalukkuus
  • Kyky työskennellä suomen- ja englanninkielellä
  • Aikaisempi kokemus ohjelmoinnista, projektien vetämisestä, tehoelektroniikasta, laitesuunnittelusta tai elektroniikkatuotannosta olisi hyödyllistä

Tehtävät täytetään sitä mukaan, kun sopivia hakijoita löytyy, joten tehtävää kannattaa hakea mahdollisimman pian. Tehtävän sisältöä sekä vastuita voidaan muokata hakijan osaamisen, kokemuksen sekä mielenkiinnon mukaan.

Lisätietoa tehtävästä antaa 7.8. klo 14-15 tuotantopäällikkö Paavo Törmänen (0400 285 699) ja 21.8. sekä 23.8. klo 14-15 Test Engineering Manager Jari Rantanen (040 630 1940).

We Make What Matter Work.*