(Poistunut julkaisusta)

Testaussuunnittelija-testaaja, tietotekniikkakonsultti
Oikeat Oliot Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2018

Olet jo testaussuunnittelun sekä testauksen osaaja tai olet perusteista selvillä oleva ja halukas kehittymään osaajaksi. Työkokemukseltasi voit olla kokenut ammattilainen tai opintojesi loppuvaiheessa oleva tuleva osaaja.

Testaus ei ole meille irrallinen toiminto. Ketterällä ja tutkivalla testauksella osana jatkuvaa kehitystä, on tärkeä rooli kokonaisuudessa, jolla palvelemme asiakkaitamme.

Testausta teemme sekä jatkuvana palveluna tehtävissä projektitöissä että asiakkaidemme projekteissa testaustyötoimituksina. Teemme ison osan testaustyöstämme tällä hetkellä käsityömenetelmin joko perinteisesti käyttöliittymästä tai työkaluilla testattavaa järjestelmää käyttäen, mutta tavoitteemme on kasvattaa testausautomaatiolla tehtävän työn osuutta. Testausautomatiikan tunteminen, etenkin Robot Framework ja SeleniumLibrary lasketaan sinulle vahvaksi eduksi.

Työtehtäviin kuuluu usein myös testauksen suunnittelu ja menetelmien ja työkalujen valinta. Odotammekin, että olet myös kiinnostunut testausalasta ja seuraat aktiivisesti työkalujen ja alan kehitystä paitsi henkilökohtaisen, myös yhteisömme osaamisen pitämiseksi ajan tasalla.

Tarjoamme joko vakinaista kokopäiväistä työsuhdetta tai määräaikaista tuntityötä, oman elämäntilanteesi mukaan.