(Poistunut julkaisusta)

Testausratkaisujen suunnittelupäällikkö
Orbis Systems Oy / co MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2018

Orbis Systems Oy on 2012 perustettu testauslaiteliiketoimintaan kansainvälisesti keskittyvä yritys. Orbis Systems tarjoaa asiakkailleen kehittyneitä testausratkaisuja tuotekehitysvaiheesta tuotantoon, sisältäen määrittelyn, suunnittelun, valmistuksen ja huollon. Toimimme lähellä asiakkaita, jotka haluavat kestävää ja pitkäaikaista toimittajasuhdetta. Orbis Systemsillä on toimipisteet Suomessa, Kiinassa, Intiassa ja Yhdysvalloissa. www.orbissystems.eu

Etsimme nyt suunnittelutiimimme esimieheksi Ouluun

Testausratkaisujen suunnittelupäällikköä

Toimit suunnittelutiimin esimiehenä asiakasprojekteissamme, sekä tarvittaessa alan asiantuntijana asiakasrajapinnassamme. Olet mukana asiakasprojektien esisuunnittelussa sekä vastaat siitä, että projektiin liittyvä suunnitteludokumentointi on vaatimusten mukaista. Ohjaat lisäksi yrityksemme paikallista testausjärjestelmäasennusta ja materiaalihankintaa. Vastuullasi on myös testausteknologiaan liittyvien alihankintakumppaneiden hankkiminen.

Sinulla on kyky ja halu ymmärtää asiakkaan tarpeita ja suunnitella erilaisiin tarpeisiin soveltuvia ratkaisuja. Kykenet kommunikoimaan ja neuvottelemaan asiakasrajapinnassa sujuvasti suomen ja englannin kielellä ja olet tarvittaessa valmis matkustamaan. DI/insinöörikoulutus, useamman vuoden kokemus alalta sekä kokemuksesi suunnittelutyökaluista auttavat työssä menestymistäsi.

Odotamme sinulta vahvaa teknistä osaamista joiltain seuraavista osa-alueista: RF-teknologia, ohjelmistosuunnittelu tai teollisuusautomaatio. Arvostamme myös kokemusta asiantuntijaorganisaation johtamisesta sekä kyvystä luoda ja kehittää prosesseja. Luonnollisesti testaus ei ole sinulle käsitteenä ihan tuntematon.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän osana kokenutta tiimiämme. Kansainvälisessä toimintaympäristössämme pääset kehittämään ammattitaitoasi edelleen.

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Arto Savela, puh. 020 746 9451.

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si 1.5.2018 mennessä osoitteessa uratori.mps.fi.