(Poistunut julkaisusta)

Testauspäällikkö
POP Pankkiliitto osk

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2019

TULE TESTAUSPÄÄLLIKÖKSI PANKKIRYHMÄÄN, JOLLA ON POHJOISMAIDEN PARAS ASIAKASTYYTYVÄISYYS

POP PANKKI -RYHMÄ

POP Pankki -ryhmä on suomalainen finanssiryhmittymä, johon kuuluu 26 POP Pankkia, verkossa toimiva vakuutusyhtiö Suomen Vahinkovakuutus Oy (POP Vakuutus), keskusluottolaitos Bonum Pankki Oyj ja keskusyhteisö POP Pankkiliitto osk.

 

Haemme POP Pankkiliittoon
MÄÄRITTELYIHIN JA TESTAUKSEEN OSALLISTUVAA TESTAUSPÄÄLLIKKÖÄ

Pankkiala digitalisoituu ja palvelut siirtyvät mobiilin. Olemme myös juuri aloittaneet POP Pankin historian suurimman IT –uudistuksen, jossa modernisoimme konttorien ydinjärjestelmät, tietovarastoinnin ja raportoinnin. Samalla kun tiedolla johtamisen rooli korostuu, regulaatiovaatimukset kasvavat ja laadunvarmistus on avainasemassa.

Työskentelet ydinjärjestelmien uudistusprojektin määrittely-, testaus- ja käyttöönottovaiheissa. Määrittelyvaiheessa osallistut määrittelyihin asiakkaan edustajana ja pystyt myös tuottamaan määrittelyitä sisäisen tuoteryhmän tukemana. Määrittelyvaiheesta jatkat tuottamaan vaatimusten mukaisia testitapauksia. Testausvaiheessa vastaat myös testauspäällikön ominaisuudessa koko testausvaiheesta: testauksen suunnittelusta sen toteutukseen, seurantaan ja raportointiin. Varmistat projektipäällikön apuna tarvittavien testaushenkilöiden käytettävyyden ja koordinoit heidän työtään projektin sisällä.

Tehtävässäsi pääset myös kehittämään sisäisiä testausprosessejamme.

 

Odotamme sinulta

muutaman vuoden aiempaa kokemusta sekä määrittelytyöstä että testauspäällikön tai -koordinaattorin töistä. Tunnet perinteisempien projektimenetelmien lisäksi hyvin myös ketterän maailman käytäntöjä. Sinulla on vahva työkalupakki testauksen työkaluista ja olet työskennellyt myös testausautomaation parissa aiemmin. Olet tottunut työskentelemään monikansallisessa monitoimittajaympäristössä. Aiempi kokemus Finanssialalta, erityisesti pankkitoimialalta, auttaa sinua tehtävässä vauhtiin pääsemisessä.

Olet oma-aloitteinen, määrätietoinen, ja et epäröi tarttua selvittämistä vaativiin haasteisiin. Tiimipelaajana yhteistyötaitosi ja -halusi ovat myös vahvat, ja kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi.

 

Tarjoamme sinulle:

  • monipuoliset työtehtävät vakavaraisessa ja kehittyvässä pankkiryhmässä
  • mahdollisuuden ottaa laajasti finanssialan sääntelykenttä haltuun ja kehittyä ammatillisesti
  • dynaamisen yrityskulttuurin ja ketterät toimintatavat
  • modernit toimitilat, kilpailukykyisen palkkauksen sekä hyvät henkilöstöedut
  • tiiviin työyhteisön ja mahtavat työkaverit!

 

Toimitilamme ovat Espoon Leppävaarassa (Panorama Tower) erinomaisten liikenneyhteyksien äärellä.

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian ja viimeistään 6.9.2019 mennessä "hae työpaikkaa" hakulinkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa CTO Rainer Sahlberg (0400 218 040 tai rainer.sahlberg@poppankki.fi)