(Poistunut julkaisusta)

Testauspäällikkö
Metsä Group Others

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019

Haemme kokenutta

TESTAUSPÄÄLLIKKÖÄ

Metsä Groupin tietohallintoon pääkonttorillemme Espooseen.

Sinun roolisi tulevaisuuden Metsässä

Testauspäällikön tehtävä sijoittuu projektitoimistoon (PMO), jossa tiimikavereinasi toimivat osaavat ja kokeneet testaus-, prosessi- ja projektipäälliköt. Tiimimme toimii liiketoiminta-alueidemme luotettavana kumppanina ja johtaa projektit ja muutokset ammattitaidolla aina valmisteluvaiheesta projektin sulkemiseen saakka. Testauspäällikkönä ohjaat ICT- ja liiketoiminnan asiantuntijoiden työtä sekä osaltasi vastaat testausautomaation kehittymisestä yhdessä ICT-toimittajiemme kanssa.

Ensimmäisissä toimeksiannoissa toimit testauspäällikkönä Metsä Board liiketoiminta-alueen ICT-projekteissa. Vastuullasi olevissa tehtävissä auttaa metsäteollisuuden liiketoiminnan tuntemus. Vaikka metsäasiat tai kartonkiliiketoiminnan tuntemus eivät olisi parasta osaamistasi, sinulla on mahdollisuudet menestyä tehtävässä mikäli olet nopea oppimaan ja uusiin asioihin perehtyminen motivoi sinua.

Keskeisimmät tehtävät:
− Sovellusten regressio-, suorituskyky-, integraatio- ja hyväksymistestaukset
− Testitapausten suunnittelu ja testisuunnitelmien tuottaminen
− End-to-end -testaus
− Testausten selkeä raportointi eri sidosryhmille ja työtä johtaville tahoille
− Laadunhallinnan tuki projekteille, sovelluskehitykseen ja ICT-yksikkömme tuottamille jatkuville palveluille, ja testauksen hallinnan menetelmien ja työvälineiden kehittäminen ja jalkautus

Millä vakuutat meidät

Sinulla on monipuolista kokemusta ja näyttöjä testauspäällikön tehtävistä suunnittelusta toteutukseen. Omaat kokonaisvaltaista ymmärrystä sekä testauksesta että testausprosessien hallinnasta ja olet myös ketterän ohjelmistokehityksen testauksen ammattilainen. Sinulle ovat tulleet tutuiksi erilaiset testaustyökalut, joista erityisesti Microfocus ALM / UFT ja Robot Frameworks. Edellytämme tehtävässä sujuvaa englanninkielen taitoa.

Arvostamme oma-aloitteisuutta, palveluhenkisyyttä ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn projekti- ja release-päälliköiden työnjohdossa. Sinulla on myös erinomaiset neuvottelu- ja kommunikointitaidot sekä paineensietokykyä, kun vastuullasi on usein yhtäaikaisia testaustoimeksiantoja muutoksien eri vaiheissa.

Eduksi katsomme:
− Metsäsektorin, tai jonkin muun prosessiteollisuuden alan liiketoiminnan tuntemus
− Korkeakoulututkinto (esim. FM, DI, amk)
− Ketterien projektimenetelmien osaaminen (Agile, DevOps)
− Jira ja Confluence käyttökokemus
− Kokemus konsulttina ICT-toimittajalla moniasiakasympäristöissä  
− SAP järjestelmien tuntemus
− Osaaminen testausautomaation kehittämisestä

Mitä tarjoamme sinulle?

Kestävä kehitys, digitaalisuus ja puun kasvava kysyntä ovat mullistaneet metsäalan. Uskomme arjen luovuuteen, vanhojen toimintatapojen haastamiseen ja raja-aidat ylittävään ajatteluun. Tarjoamme haasteellisen ja itsenäisen tehtävän voimakkaasti kehittyvällä ja digitalisoituvalla teollisuuden alueella sekä kansainvälisen ja menestyvän yrityksen urakehitysmahdollisuudet.

Millaista on tehdä uraa uudistuvassa Metsässä? Soita ja kysy lisää.

Lisätietoja saat soittamalla tulevalle esimiehellesi PMO Manager Marko Sirolle, jonka tavoitat parhaiten arkisin klo 7:30-8:30 tai 16-17 välisenä aikana. Puhelin: +358 50 317 2622.

Hae paikkaa!

Lähetä hakemus ja CV palkkatoiveineen 31.5.2019 mennessä. Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä aloitamme työhakemusten käsittelyn sekä haastattelut jo hakuajalla. Toivomme uuden henkilön aloittavan tehtävässä elokuussa 2019.