(Poistunut julkaisusta)

Testauspäällikkö
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018

 

Testauspäällikkö (maksamisen teknologiat)

Tule kanssamme ravistelemaan vanhoja toimintamalleja ja synnyttämään uusia, asiakkaidemme arkea sykähdyttäviä palvelukonsepteja ja tuotteita monialaisessa palveluyrityksessä. OPn Kehittäminen ja Teknologiat -toimintoalueemme on yli tuhannen ohjelmisto- ja palvelukehittämisen osaajan voimin eturintamassa viemässä eteenpäin historian suurinta muutosta finanssisektorilla. Pankkitoiminta -osastolla olemme ilahduttavan keskeisessä asemassa OPn liiketoiminnan näkökulmasta. Työmme liiketoiminnan uudistamisen ja digitalisoimisen parissa on erittäin kiinnostavaa ja voimme vaatimattomasti mutta vilpittömästi todeta, että teemme asioita, joilla on merkitystä ihmisten arjessa.

 

Sinun roolisi

Etsimme uudistusinnokasta testauspäällikköä ”maksamisen teknologiat” tiimiin, uudistamaan ja kehittämään maksamisen alustaa ja siihen liittyviä sovelluksia. Teet läheistä yhteistyötä ketterien tiimien ja muiden sidosryhmien kanssa, kehittäen koko maksuliikenteen sovelluksien testausta. Tehtävänä sinulla on testauksen tapojen kehittäminen ja laadun varmistaminen kehitysalueella noudattaen ketterän kehityksen ja DevOps-mallin mukaisia ohjelmistokehityksen menetelmiä.

 

Sinun tilaisuutesi

Raamimme ovat isot ja kehittämisen mittakaava suuri. Pääset työskentelemään edistyksellisessä, ketterässä ja kehitysmyönteisessä talossa. Tulet toiminnan keskiöön, missä yhdistyvät asiakkaidemme odotukset, vahva liiketoimintaymmärrys sekä laaja ohjelmistokehitysosaaminen.

 

Oletko hakemamme osaaja?

Toivomme sinun olevan innokas ja halukas kehittämään testauksen menetelmiä ja työkaluja. Olet kokenut ketterän ohjelmistokehityksen testauksen ammattilainen ja tulet meille lanseeraamaan sitä ja ottamaan käytäntöön. Tiedät, miten parhaiten voidaan testausautomaatiota hyödyntää ja miten testausta tehdään laadukkaasti ja kustannustehokkaasti.

 

Parhaiten onnistut tässä uudessa tehtävässä olemalla sosiaalinen verkostoituja, joka haluaa ja pystyy ottamaan uuden vastuualueen itsenäiseen ohjaukseen ja tekemään yhteistyötä monitoimittajatiimin kanssa. Kaikkea tekemistämme ohjaa OPn arvojen mukainen toimiminen eli vastuullisuus, ihmisläheisyys ja yhdessä menestyminen, mikä toivottavasti puhuttelee myös sinua.

 

Olemme huomanneet, että positiivisella asenteella haasteet taklataan varmemmin. Toivottavasti myös sinä tartut asioihin mahdollisuuksien kautta ja tuot meille tullessasi uudenlaista ajattelua sekä lujaa ammattitaitoa.

 

Tästä eteenpäin

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Antti Kurtelius puh. 040 167 8718 kertoo sinulle mielellään lisää 26.9. klo 14-15 sekä 27.9. klo 14-15. Voit myös lähettää Antille kysymyksesi sähköpostitse antti.kurtelius@op.fi.

 

Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään 30.9.2018 mennessä oheisen linkin kautta kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Ethän jätä hakemista viime tinkaan, sillä käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana.

Tarjoamme sinulle modernit ja inspiroivat tilat Vallilan pääkonttoriltamme. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään perusmuotoinen turvallisuusselvitys, huumausainetesti ja terveyskysely.