(Poistunut julkaisusta)

Testauspäällikkö
Sanoma Pro Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2018

Digitaalisuus muuttaa oppimiskokemusta. Oppiminen ei ole enää aikaan, paikkaan eikä tiettyyn laitteeseen sidottua, eikä jokaisen tarvitse edetä samoja oppimispolkuja. Murroksen myötä on mahdollista kehittää uusia ratkaisuja opettajien, oppijoiden ja heidän vanhempiensa tarpeisiin.

Mielenkiintoisia työpaikkoja on paljon, mutta harvassa niistä pääsee vaikuttamaan merkittävän toimialan tulevaisuuteen näin ratkaisevasti kuin meillä. Meillä on visio siitä mitä tarvitaan. Sinä olet oman alasi huippuammattilainen. Tule meille töihin. Tehdään yhdessä uutta satojen tuhansien ihmisten päivittäiseen käyttöön.

Business Technology -osastomme testauspäällikkönä vastaat siitä, että Sanoma Pron digitaaliset ohjelmistotuotteet ovat laadukkaita ja toimivat suunnitellusti.

Apunasi on virtuaalitiimi, joka koostuu sisäisistä ja ulkoisista ohjelmistotestaajista sekä testiautomaatioasiantuntijasta. Työskentelemme ketterästi ja työkalujamme ovat tällä hetkellä Jira, Testrail, Usetrace ja Robot Framework.

Edellytämme sinulta

  • vahvoja näyttöjä vastaavista tehtävistä
  • kokemusta ketteristä ohjelmistokehitysmenetelmistä
  • systemaattista ja analyyttistä työskentelyotetta kovankin paineen alaisuudessa
  • kokonaisvaltaista näkemystä testaamiseen, myös automaation, suorituskyvyn ja tietoturvan näkökulmista
  • hyvää organisointikykyä
  • erinomaisia tiimityöskentelytaitoja
  • kykyä kommunikoida sujuvasti erilaisten sidosryhmien kanssa sekä suomeksi että englanniksi.

Työpisteesi ja kivat kollegasi odottavat jo sinua erinomaisten yhteyksien päässä Sanoman Ruoholahden kampuksella.

Muuta

Kiinnostuitko? Täytä sähköinen hakemuslomake pikaisesti, viimeistään 19. maaliskuuta  – täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Palatko halusta kuulla lisää? Ota yhteyttä Business Technology Director Markus Auralaan (p. 044 5800 173 tai markus.aurala@sanomapro.fi). Haluatko tutustua meihin työnantajana? Lue meistä lisää tästä.