(Poistunut julkaisusta)

Testauspäällikkö, Helsinki
Säästöpankkiryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2019

Tahdotko sinä, testauksen timanttinen ammattilainen, tulla mukaan rakentamaan Säästöpankkiryhmän projektitoimistoa, vahvistamaan laadunvarmistuksen kulttuuria ja olla mukana kehittämässä jatkuvasti digitalisoituvaa Säästöpankkiryhmän liiketoimintaa sekä osallistua peruspankkiuudistuksessa digitaalisen pankin perustan luomiseen.

Tahdomme sinut testauspäälliköksi tukemaan liiketoiminnan kehitysprojekteja, sekö palveluiden ja tuotteiden digitalisointia. Asiakas on meillä keskiössä ja kehittämme jatkuvasti Suomen parasta Säästöpankkikokemusta.

Tahdomme, että sinulla on useamman vuoden kokemus testauksesta ja testauksen johtamisesta. Testausstrategian ja testaussuunnitelmien luominen projektikohtaisesti onnistuu rutiinilla ja ohjaat toimittajien työtä vahvalla otteella. Työskentelet sujuvasti niin ketterillä kuin perinteisillä menetelmillä.  Työskentelet oma-aloitteisesti ja tiedät, että yhdessä ja yhteistyöllä pääsemme pidemmälle.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa osaamista liiketoiminnan kehitysprojektien testauksesta monitoimittajaympäristössä. Sinulla on myös kokemusta jatkuvasta parantamisesta sekä testaustoiminnan kehittämisestä. Toimit ratkaisukeskeisesti ja vuorovaikutus liiketoiminnan sekä eri sidosryhmien välillä onnistuu sujuvasti suomen ja englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja laajan tehtäväkentän huipputiimissä ja finanssialan näköalapaikalta Suomen asiakaslähtöisimmän ja ihmisen kokoisen pankkiryhmän palveluksessa. Huippuosaajista koostuvan työyhteisömme lisäksi tarjoamme sinun menestyksesi tueksi myös vankan asiantuntemuksemme ja joustavat työajat. Töitä tehdään siellä missä töitä kannattaa tehdä, mutta vakituinen sähköinen työpöytäsi sijaitsee Helsingin Vallilassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektitoimiston johtaja Mika Vinter sähköpostitse: mika.vinter@saastopankki.fi sekä puhelimitse 18.10.2019 klo 9 – 12 ja 24.10.2019 klo 13 - 16 puh. 040 344 6792.

Tahdotko? Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, viimeistään 31.10.2019 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo heti hakuajan alusta lähtien ja täytämme toimen heti sopivan henkilön löydyttyä.