(Poistunut julkaisusta)

Testausmanageri
Ensin Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2020

Kehitystiimimme kaipaa testausmanageria, jonka vastuulla on testauksen johtaminen niin projekteissa kuin ylläpidossa olevien järjestelmien versiotestauksen osalta. Tehtävä on vastuullinen asiantuntija- ja johtamistehtävä, jossa tavoitteena on varmistaa, että järjestelmämme toimivat laadukkaasti ja juuri, niin kuin pitääkin. Etsimämme henkilö toimii rakennusmestarina testausautomaation nostamisessa nykyistä tarvetta vastaavalle tasolle. 

Testaamisessa tehdään tiivistä yhteistyötä niin Ensinin projekti- ja järjestelmäpäälliköiden kuin järjestelmätoimittajien kanssa. Projektien laajuus vaihtelee nopeista muutaman henkilön työllistävistä kokeiluista kymmenien henkilöiden työtä yhdistäviin miljoonaprojekteihin.  

Testausmanagerina vastaat testaussuunnitelman tekemisestä, huolehdit testitapauskirjaston ajantasaisuudesta, johdat testauksen toteutusta ja raportoit testauksen sujumisesta.  

Testaamisessa tullaan hyödyntämään hyperautomaatiota ja robotiikkaa välttäen manuaalisia tehtäviä. Autat määrittelemään kriittisimmät pisteet ja tunnistamaan tärkeimmät toiminnot ja ominaisuudet - erityisesti liiketoiminnan ja jatkuvasti tehostuvan toiminnan näkökulmasta. Tärkeää on myös testitapausten jatkuva parantaminen yhteistyössä järjestelmäpäälliköiden kanssa.  

Johdat testaustoimintoja laadukkaasti, jotta työkalumme pysyvät kunnossa. Tuet testaajien toimintaa kannustavalla ja valmentavalla otteella. Tehtävienhallintajärjestelmänä käytämme JIRA:a, joka on päivittäisessä käytössäsi. 

Etsimme hyvää tyyppiä, jolla on aito palo palvella asiakasta sekä into jatkuvaan kehittämiseen. Sinulla on halu kantaa vastuuta sekä uskallus loikata oman mukavuusalueen ulkopuolelle. Välillä painamme hommia hartiavoimin ja silloin kun on leppoisampaa, lataamme akkuja. 

Tämä tehtävä on paikkakuntariippumaton; voit asua missä päin vaan, kunhan tarvittaessa pääset toimistollemme Ouluun, Vantaalle tai Poriin.  

Tavoitteenamme on erinomainen työnantajakokemus ja työhyvinvointi. Hyvä henkilöstökokemus on edellytys ylivertaiselle asiakaskokemukselle, jota tuotamme asiakkaillemme. Luomme yhdessä uutta yrityskulttuuriamme. Uusi teknologia ja työvälineet ovat edellytyksiä siihen, että meillä on reilu mahdollisuus onnistua työssämme. Kehitämme yhdessä työympäristöämme avoimesti, johdonmukaisesti ja sydämellisesti.  

Kysy lisää: Kehitysjohtaja Tiina Lyyra, puh. 040 770 9070 tai tiina.lyyra@ensin.fi. Parhaiten tavoitat puhelimitse arkisin kello 16 jälkeen. Käymme hakemuksia läpi ja etenemme haastatteluihin jo hakuaikana. Valitulle henkilölle teetetään huumetesti. Hakuaika päättyy 15.11.