(Poistunut julkaisusta)

Testauslaboratorioteknikko
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2019

Haemme validointitiimiimme laboratorio-operaattoria/teknikkoa, jonka vastuualueelle kuuluu MEMS-komponenttien luotettavuus- ja suorituskykytestausta. Työsi sisältää useiden testilaitteiden käyttöä, mittaustulosten raportointia, 5S aktiviteetteja sekä muita testauslaboratorion käytännön työtehtäviä. Työskentely tapahtuu aamu-, ilta- ja viikonloppuvuorossa ja toimit läheisessä yhteistyössä validointi-insinöörien sekä laboratorion huollon kanssa.


Olet teknisesti orientoitunut ja sinulla on mahdollisesti tehtävään soveltuva tekninen koulutus. Odotamme hakijalta huolellisuutta, tarkkuutta ja täsmällisyyttä sekä halua oppia uutta. Olet joustava, oma-aloitteinen ja aktiivinen etkä turhaudu rutiinitehtävistä tai ahdistu teknisistä haasteista. Sinulla on sujuva suomen kielen taito ja pystyt kommunikoimaan myös englanniksi. Työkokemus testaus- tai laboratorioympäristössä on tehtävässä etu.


Tehtävässä pääset perehtymään nykyaikaiseen komponenttitestaukseen ja anturiteknologiaan. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana kehittämässä korkean teknologian ja vaativien laatuvaatimusten testausta.


Jos kiinnostuit tehtävästä, niin lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen alla olevasta linkistä viimeistään 4.2.


Lisätietoja tehtävästä antaa Henna Pietarinen, 040 672 6661 (arkisin klo 9-15) tai Timo Salmi, 040 5742070. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.