(Poistunut julkaisusta)

Testauskoordinaattori
Poolia Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2020

Haemme nyt julkishallinnon asiakasyrityksellemme ammattitaitoista Testauskoordinaattoria! Työ on luonteeltaan määräaikainen (13 kk) sekä osa-aikainen (noin 60%).


Työtehtävät

Päävastuualueenasi sekä tavoitteenasi on koordinoida, tukea ja avustaa testauksessa niin, että lopputuloksena on onnistunut ja laadukas järjestelmien käyttöönotto. Lisäksi toimit asiantuntijana mukana kehittämässä testauksen käytäntöjä (suunnittelu, työvälineet) ja toimintatapoja (projektit, ketterä kehittäminen) sekä kartoittamassa testiautomaation mahdollisuuksia. Tulet työskentelemään osana sovellusasiantuntijoiden, palvelupäälliköiden ja testaajien asiantuntevaa tiimiä.

Toivomme sinulla olevan:

  • vankkaa aiempaa kokemusta testauksesta sekä sen koordinoimisesta ja hallinnoimisesta
  • paikkatieto-osaamista sekä kokemusta paikkatietoon perustuvista tietojärjestelmistä ja mobiilisovelluksista
  • kokemusta ketterästä kehittämisestä ja mm. Jira ja Azure DevOps on sinulle tuttuja
  • hyvät yhteistyötaidot sekä taitoa oman työsi ohjaamiseen

Lisätiedot

Toivomme, että sinulla on valmius aloittaa työt joulukuun aikana, kykenet sitoutumaan tehtävään koko projektin ajaksi ja pystyt työskentelemään kokoaikaisesti toimistoaikojen puitteissa. 

Mikäli kiinnostuit, jätäthän ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveen kera pikaisesti, sillä hakuprosessi käynnistyy nopeasti ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä jatkoon eteneviin hakijoihin ja kerromme tuolloin lisää asiakasympäristöstä sekä työtehtävästä.

Yhteyshenkilöt

Tarja Laakso
tarja@poolia.fi
+358 20 7290 837

Annastiina Korpi
annastiina@poolia.fi 
+358 20 7290 835

Poolia Suomi Oy

Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Toimimme seuraavilla alueilla: toimisto, taloushallinto ja rahoitus, IT, HR, myynti ja markkinointi sekä johtotehtävät. Olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön.