(Poistunut julkaisusta)

Testausinsinööri
SGS Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.8.2020

Haemme Helsingissä sijaitsevan testauslaboratoriomme 

TESTAUSINSINÖÖRIÄ

henkilönsuojainten testaukseen.

 

Tehtäviisi kuuluu mm. ammatti- ja kuluttajakäyttöön tarkoitettujen hengityksensuojaimien sekä suu-nenäsuojaimien/-maskien testaus. Tyypillisiä testejä ovat käytännön toimivuus, kokonaisvuoto, hengitysvastus, suodatustehokkuus, syttyvyys ja silmämääräiset tarkastukset. Tehtävä sisältää monipuolisesti laboratoriotyötä: testaustoimeksiantojen hoitamisen yhdessä tiimin kanssa, testaukset itsenäisesti sekä testausraporttien laatimisen. Toimit myös asiantuntijana tuotteiden testaukseen ja vaatimustenmukaisuuteen liittyvissä asioissa sekä osallistut omalta osaltasi testaustoiminnan ja -menetelmien kehittämiseen.

 

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa vähintään AMK-tasoista koulutusta (esim. materiaalitekniikan tai tekstiilitekniikan alalta) sekä muutaman vuoden työkemusta laboratoriossa tapahtuvista testauksista. Sinulla on perusosaaminen ja ymmärrys alan standardeista (esim. EN 149 ja EN 13274) ja näihin liittyvistä testausmenetelmistä. Työskentelytapasi on tarkka ja huolellinen, ja sinulla on oma-aloitteinen sekä tavoitehakuinen toimintaote. Haluat kehittyä ja innostut uuden oppimisesta. Olet tottunut toimimaan joustavasti muuttuvissa tilanteissa ja osaat toimia myös kiireen keskellä.  Tehtävän hoito edellyttää sujuvaa englannin kielen taitoa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

 

Tulet toimimaan tärkeänä osana kansainvälistä tiimiämme ja pääset työskentelemään itsenäisesti monipuolisten tehtävien parissa. Saat hyvän perehdytyksen tehtävään ja toimintaamme. SGS tarjoaa sinulle myös mukavan työyhteisön sekä viihtyisät ja modernit työtilat Pitäjänmäellä. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja osaamisen kehittämiseen. Pääset myös omalta osaltasi vaikuttamaan tehtävän sisältöön.

 

Lisätietoja palveluistamme löydät osoitteesta www.sgs.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa tuoteryhmäpäällikkö Florent Trilles puh. 040 7548 221, soittoajat arkisin klo 9:30-11:30 ja 13-15. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja cv palkkatoivomuksineen 30.8.2020 mennessä sähköpostilla osoitteeseen recruitment.fi@sgs.com. Merkitse viestin otsikkoon tunnus ”Testausinsinööri – oma nimi”. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten haethan tehtävään mahdollisimman pian.