(Poistunut julkaisusta)

Testausinsinööri
SGS Fimko

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2020

SGS on maailman johtava testaus-, sertifiointi-, tarkastus- ja verifiointiyritys (www.sgs.com). SGS Fimko kuuluu SGS:n Electrical & Electronics liiketoiminta-alueeseen, jolla työskentelee n. 3000 asiantuntijaa yli 25 toimipaikassa ympäri maailmaa. Suomessa olemme markkinajohtaja ja Helsingissä, Espoossa, Tuusulassa ja Tampereella sijaitsevissa testauslaboratorioissamme työskentelee yli 100 asiantuntijaa.

 

Haemme Tampereella sijaitsevaan testauslaboratorioomme Medical –yksikköön 

TESTAUSINSINÖÖRIÄ

 

Testausinsinöörinä toimit erilaisten terveydenhuollon laitteiden turvallisuustestausten parissa Medical- tiimissämme. Testaustyössä noudatat sovellettavia laiteturvallisuusstandardeita, ja raportoit tehdyt testaukset näiden mukaisesti. Kokemuksen karttuessa toimit myös asiantuntijana tuotteiden testaukseen ja vaatimuksenmukaisuuteen liittyvissä asioissa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa insinööritutkintoa (esim. sähkövoimatekniikka tai elektroniikka). Työ pitää sisällään niin käytännönläheistä laboratoriotyöskentelyä kuin raportointia. Työssä menestyminen edellyttää pitkäjänteistä, tavoitehakuista toimintaotetta sekä sujuvaa suomen- ja englanninkielen taitoa.

Toivomme sinulta kokemusta elektroniikkalaitteiden testaustehtävistä. Yleistietämys terveydenhuollon laitteiden standardeista ja vaatimuksista katsotaan eduksi. Myös ohjelmisto-osaaminen on suuri etu.

Testausinsinöörin tehtävässä pääset näkemään alan viimeisintä teknologiaa ja työskentelemään erilaisten mittalaitteiden – ja järjestelmien parissa. Arvostamme kehittymis- ja kehittämishalukkuutta, ja panostammekin henkilöstömme osaamisen kehittämiseen voimakkaasti. Tarjoamme myös laadukkaan perehdytyksen, asiantuntijoidemme tuen sekä viihtyisän työyhteisön.

Lisätietoa tehtävästä antaa tiimipäällikkö Mika Erjanne , puh. 03 3399 8676, tavoitettavissa parhaiten 28.7 klo 9-11 ja klo 14-16 sekä 29.7 klo 9-11 ja klo 14-16.

SGS:n toimintaan voit tutustua nettisivuillamme www.sgs.fi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja cv palkkatoivomuksineen 7.8.2020 mennessä sähköpostilla osoitteeseen recruitment.fi@sgs.com. Merkitse viestin otsikkoon tunnus ”MED – oma nimi”.  

Lomista johtuen palaamme rekrytointiprosessin äärelle aikaisintaan elokuun alussa. Toivomme kuitenkin että haet tehtävään jo aiemmin, mikäli onnistuimme herättämään mielenkiintosi.