(Poistunut julkaisusta)

Testausinsinööri
SGS Fimko

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.2.2020

Haemme Helsingissä sijaitsevan testauslaboratoriomme Safety testing –yksikköön testausinsinöörejä

Tehtävässä toimit erilaisten ammatti- ja kuluttaja käyttöön suunniteltujen sähkölaitteiden turvallisuus- ja energiatehokkuustestausten parissa. Testaustyössä noudatat sovellettavia vaatimuksia ja standardeja, raportoiden tehdyt testaukset näiden mukaisesti. Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus kehittyä asiantuntijaksi tuotteiden testaukseen ja vaatimuksenmukaisuuteen liittyvissä asioissa.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa sähköalan koulutusta. Sinulla on mielellään jonkin verran alan työkokemusta, ja viihdyt käytännönläheisessä työssä. Työssä menestyminen vaatii pitkäjänteistä, tavoitehakuista toimintaotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suomen- ja englanninkielen taitoa.

Testausinsinöörin tehtävässä pääset näkemään alan viimeisintä teknologiaa ja työskentelemään erilaisten mittalaitteiden – ja järjestelmien parissa. Arvostamme kehittymis- ja kehittämishalukkuutta, ja panostammekin henkilöstömme osaamisen kehittämiseen voimakkaasti. Tarjoamme laadukkaan perehdytyksen, asiantuntijoidemme tuen sekä viihtyisän työyhteisön. Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat Pitäjänmäellä.

Voit tutustua myös SGS:n nettisivuihin osoitteessa www.sgs.fi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja cv palkkatoivomuksineen 15.3.2020 mennessä sähköpostilla osoitteeseen recruitment.fi@sgs.com. Merkitse viestin otsikkoon tunnus ”Testausinsinööri – oma nimi”.  

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä

Jari Karlsson puh. 09 6963 417 (Team Leader, Electronics)