(Poistunut julkaisusta)

Testausinsinööri
SGS Fimko

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019

Haemme Helsingissä sijaitsevaan testauslaboratoriomme Safety testing –yksikköön

TESTAUSINSINÖÖREJÄ

 

Testausinsinöörinä toimit erilaisten sähkölaitteiden turvallisuustestausten parissa. Haemme tällä hetkellä testausinsinöörejä kolmeen eri tiimiin. Toiminta-alueeseesi voivat tiimistä riippuen kuulua esimerkiksi valaisinten, työkalujen, audio-/video -ja tietoliikennelaitteiden tai teollisuus-/kodinkoneiden turvallisuustestaukset. Testaustyössä noudatat sovellettavia laiteturvallisuusstandardeja ja raportoit tehdyt testaukset näiden mukaisesti. Toimit myös asiantuntijana tuotteiden testaukseen ja vaatimuksenmukaisuuteen liittyvissä asioissa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa insinööritutkintoa (esim. sähkövoimatekniikka tai elektroniikka). Työ pitää sisällään niin käytännönläheistä laboratoriotyöskentelyä kuin raportointia. Työ vaatii pitkäjänteistä, tavoitehakuista toimintaotetta sekä sujuvaa suomen- ja englanninkielen taitoa. Yleistietämys sähköturvallisuusstandardeista tai tehoelektroniikasta sekä kokemuksen testaus- tai suunnittelutehtävistä sähköalalta on tehtävässä eduksi.

Testausinsinöörinä pääset työskentelemään kiinnostavien ja haastavien tehtävien parissa ja näkemään alan teknologian kehitystä aitiopaikalta. Arvostamme myös kehittymis- ja kehittämishalukkuutta, ja panostammekin henkilöstömme osaamisen kehittämiseen voimakkaasti. Tarjoamme myös laadukkaan perehdytyksen, asiantuntevan tiimin tuen sekä viihtyisän työyhteisön.

Oheisesta linkistä pääset tutustumaan tarkemmin testausinsinöörin tehtäviin: http://www.sgsfimko.net/pdf/tyokuvaus_testausinsinoori.pdf. Voit tutustua myös SGS:n nettisivuihin osoitteessa www.sgs.fi.

Toimipaikkamme on tällä hetkellä Lauttasaaressa, mutta muutamme uusiin toimitiloihin Pitäjänmäelle vuoden 2019 aikana.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja cv palkkatoivomuksineen 19.5.2019 mennessä sähköpostilla osoitteeseen recruitment.fi@sgs.com. Merkitse viestin otsikkoon tunnus ”Safety Testing- oma nimi”. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja täytämme paikat sopivien hakijoiden löydyttyä.

 

Lisätietoja antavat

Aki Niskanen (valaisintuotteet ja näiden ohjauslaitteet) 09 6963 438

Toni Tolonen (kodinkoneet ja sähkötyökalut) 09 6963 243

Jari Karlsson (audio-/video -ja tietoliikennelaitteet) 09 6963 417