(Poistunut julkaisusta)

Testausinsinööri
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2018

Haemme testausinsinööriä tuotekehitysyksikössämme toimivaan MEMS-laboratorioon. Työskentelet osana MEMS Test Development-ryhmää, jonka vastuulla ovat sekä tutkimus- ja tuotekehitys-, että tuotannon mikromekaanisten anturielementtien sähköiset mittaukset. Keskeinen tehtäväsi on tuotekehitysprojektien MEMS-anturielementtien validointi- sekä karakterisointimittauksien suorittaminen. Pääosa työstäsi on automatisoitujen testilaitteiden käyttöä, erilaisten ympäristörasitusten suorittamista sekä näytevalmistusta. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden tukea testaussuunnittelua oman osaamisen ja käytettävissä olevan työajan mukaisesti.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa teknistä koulutusta (insinööri tai DI) sekä teknistä osaamista teoriassa ja käytännössä. Sinulla on käytännön kokemusta sähköisistä mittauksista ja työskentelystä laboratoriossa. Hallitset MS Office työkalujen käytön (Excel) sekä omaksut nopeasti uudet työssä tarvittavat ohjelmistot ja laitteet. Hallitset mittaustekniikan/elektroniikan.

Olet aktiivinen, tarvittaessa itsenäinen työskentelijä, mutta myös halukas työskentelemään ryhmässä osaavien ammattilaistemme kanssa. Viihdyt laboratorioympäristössä ja olet joustava ja halukas oppimaan uutta. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä sekä dokumentoit työsi huolella.

Tehtävässä opit tuntemaan mikromekaanisten anturien teknologiaa ja näkemään läheltä anturielementtien kehittämisprosesseja osallistumalla tuotekehitysprojekteihin. Toimit läheisessä yhteistyössä testaussuunnittelijoiden sekä anturisuunnittelijoiden kanssa.

Tarjoamme mahdollisuuden toteuttaa merkityksellisiä ratkaisuja, jotka parantavat turvallisuutta ja elämänlaatua. Olemme globaali markkinajohtaja alueellamme ja kehitämme ja valmistamme tuotteemme Suomessa. Osaava ja innostunut henkilöstö on liiketoimintamme voimavara ja kilpailukyvyn perusta ja etsimme jatkuvasti uusia osaajia kehittymään kanssamme.

Lisätietoja tehtävästä antaa MEMS Test Development Manager Harri Viljakainen 050 4066 741. Jos kiinnostuit tehtävästä lähetä hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen alla olevasta linkistä 5.11.2018 mennessä. Haastattelemme hakijoita hakuaikana. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Murata Electronics Oy on osa globaalia, johtavaa elektroniikkakomponenttien ja -ratkaisujen valmistajaa Murataa, joka työllistää yli 78 000 henkilöä maailmanlaajuisesti. Missiomme on osallistua yhteiskunnan kehitykseen innovoimalla ainutlaatuisia tuotteita ja ratkaisuja.

Vantaalla sijaitsevassa MEMS-teknologiakeskuksessamme työskentelee yli 950 ammattilaista. Kehitämme ja valmistamme puhdastilaolosuhteissa ainutlaatuiseen 3D MEMS -teknologiaan pohjautuvia kiihtyvyys-, kallistus- ja kulmanopeusantureita mm. autoteollisuuden kriittisiin turvajärjestelmiin ja terveysteknologian sovelluksiin. Olemme globaali markkinajohtaja ajonvakautusjärjestelmien ja sydämentahdistimien liikeantureissa.

Lue lisää Muratasta www.murata.com