(Poistunut julkaisusta)

Testausinsinööri
SGS Fimko

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2018

Haemme Helsingissä sijaitsevaan testauslaboratoriomme Safety testing – yksikköön testausinsinöörejä

 

Testausinsinöörinä toimit erilaisten sähkölaitteiden turvallisuustestausten parissa. Toiminta-alueeseesi voivat kuulua esimerkiksi valaisinten, työkalujen tai kodin/teollisuuskoneiden turvallisuustestaukset. Testaustyössä noudatat sovellettavia laiteturvallisuusstandardeja, ja raportoit tehdyt testaukset näiden mukaisesti. Toimit myös asiantuntijana tuotteiden testaukseen ja vaatimuksenmukaisuuteen liittyvissä asioissa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa insinööritutkintoa (esim. sähkövoimatekniikka tai elektroniikka). Työ pitää sisällään niin käytännönläheistä laboratoriotyöskentelyä kuin raportointia. Työ vaatii pitkäjänteistä, tavoitehakuista toimintaotetta sekä sujuvaa suomen- ja englanninkielen taitoa. Yleistietämys sähköturvallisuusstandardeista sekä kokemuksen testaus- tai suunnittelutehtävistä sähköalalta on tehtävässä eduksi.

Testausinsinöörinä pääset työskentelemään kiinnostavien ja haastavien tehtävien parissa ja näkemään alan teknologian kehitystä aitiopaikalta. Arvostamme myös kehittymis- ja kehittämishalukkuutta, ja panostammekin henkilöstömme osaamisen kehittämiseen voimakkaasti. Tarjoamme myös laadukkaan perehdytyksen, asiantuntevan tiimin tuen sekä viihtyisän työyhteisön.

 

Oheisesta linkistä pääset tutustumaan tarkemmin testausinsinöörin tehtäviin:

http://www.sgsfimko.net/pdf/tyokuvaus_testausinsinoori.pdf

Voit tutustua myös SGS:n nettisivuihin osoitteessa www.sgs.fi. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja cv palkkatoivomuksineen 06.07.2018 mennessä sähköpostilla osoitteeseen recruitment.fi@sgs.com. Merkitse viestin otsikkoon tunnus "Safety Testing- omanimi".

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja täytämme paikat sopivien hakijoiden löydyttyä.

 

Lisätietoja antavat:

Aki Niskanen (valaisintuotteet ja näiden ohjauslaitteet) 09 6963 438

Toni Tolonen (kodin/teollisuuskoneet ja sähkötyökalut) 09 6963 243