(Poistunut julkaisusta)

Testausinsinööri, Tampere
Insinööritoimisto Comatec Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2019

Comatec Groupin liiketoiminnan kasvaessa etsimme Tampereelle

Testausinsinööriä

Etsimme testauksen ammattilaista, jolla on osaamista ja kokemusta jostain seuraavista osa-alueista: hydrauliikka tai sähkö/automaatio mieluiten liikkuvien työkoneiden alalta. Kokemus testaus- ja mittausjärjestelmistä on etu. Hydrauliikan perustuntemus on tehtävässä välttämätöntä. Myös asennuskokemus tai muu vastaava käytännön työkokemus on etu. Kokemus liikkuvien työkoneiden, kunten rakenns- ja tai kaivoskoneiden operoinnista auttaa tehtävässä onnistumisessa. Tarkka tehtävänkuva määräytyy valittavien henkilöiden kokemuksen ja osaamisen perusteella.

Testausinsinöörinä työskentelet osana testaustiimiä alansa johtavien tuotteiden parissa.. Työ käsittää liikkuvien työkoneiden testaustehtäviä, testien raportointia sekä testien suunnittelua. Työssäsi testaat komponentteja sekä mahdollisesti kokonaisia laitteita. Toimipaikkasi on ensisijaisesti Tampereella asiakkaan tiloissa.

Etsimme tehtäviin henkilöitä, joilla on soveltuva tekninen koulutus sekä työkokemusta. Suomen ja englanninkielen kirjallinen ja suullinen osaaminen on edellytys tehtävän hoitamiselle. Kokemus teollisuudesta ja teollisuuden tuotteista on eduksi. Työskentelyotteesi on järjestelmällinen ja etenet pitkäjänteisesti kohti sinulle asetettuja tavoitteita. Hyvät tulokset ja onnistumiset motivoivat sinua. Sinulla on palava halu oppia uutta ja laajentaa osaamistasi.
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän alansa johtavassa kansainvälisessä yrityksessä. Panostamme aidosti henkilöstön kehittämiseen ja osaamisen kasvattamiseen. Meillä pääset työskentelemään huippuammattilaisten parissa. Kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä on mahdollisuus myös omaan ammatilliseen kasvuun. Lähde mukaan!

Kiinnostuitko? Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 22.04.2019 mennessä rekrytointijärjestelmäämme kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Liiketoimintapäällikkö Mikko Helminen, puh. 050 555 1359 tai mikko.helminen@comatec.fi