(Poistunut julkaisusta)

Testausinsinööri (Tampere)
Insinööritoimisto Comatec Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.10.2018

Liiketoimintamme kasvaessa etsimme testauksen ammattilaisia, joilla on osaamista ja kokemusta jostain seuraavista osa-alueista: hydrauliikka, sähkö- ja automaatio mieluiten liikkuvien työkoneiden alalta. Kokemus erilaisesta testauksesta, sekä mittausjärjestelmistä on etu. Hydrauliikan perustuntemus on tehtävässä välttämätöntä. Myös asennuskokemus tai muu vastaava käytännön työkokemus on etu. Sähkö- ja automaatio-osaaminen luetaan myös eduksi tehtävän hoitamiselle. Tarkka tehtävänkuva määräytyy valittavien henkilöiden kokemuksen ja osaamisen perusteella.

Testausinsinöörinä työskentelet osana isompaa testaustiimiä. Työ käsittää liikkuvien työkoneiden testaustehtäviä ja testien raportointia sekä testien suunnittelua. Työssäsi testaat komponentteja sekä mahdollisesti kokonaisia laitteita. Toimipaikkasi on ensisijaisesti Tampereella asiakkaan tiloissa.

Etsimme tehtäviin henkilöitä, joilla on soveltuva tekninen koulutus sekä työkokemusta. Englanninkielen kirjallinen ja suullinen osaaminen on edellytys tehtävän hoitamiselle. Kokemus teollisuudesta ja teollisuuden tuotteista on eduksi. Työskentelyotteesi on järjestelmällinen ja etenet pitkäjänteisesti kohti sinulle asetettuja tavoitteita. Hyvät tulokset ja onnistumiset motivoivat sinua. Sinulla on palava halu oppia uutta ja laajentaa osaamistasi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän alansa johtavassa kansainvälisessä yrityksessä. Panostamme aidosti henkilöstön kehittämiseen ja osaamisen kasvattamiseen. Meillä pääset työskentelemään huippuammattilaisten parissa. Kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä on mahdollisuus myös omaan ammatilliseen kasvuun. Lähde mukaan!

Kiinnostuitko? Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 18.11.2018 mennessä rekrytointijärjestelmäämme kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Liiketoimintapäällikkö Mikko Helminen, puh. 050 555 1359 tai mikko.helminen@comatec.fi