(Poistunut julkaisusta)

Testausinsinööri, ohjelmistot
Planmeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2018

Tule kanssamme rakentamaan tulevaisuutta ja kasvamaan kotimaisessa globaalissa yrityksessä!
Haemme nyt hammashoitokoneiden tuotekehitykseen testausinsinööriä laiteläheiseen ohjelmistotestaukseen. Tehtävänäsi on suunnitella testitapauksia, testata laitteistoa ja niihin liittyviä ohjelmistoja loppukäyttäjänäkökulmasta ja dokumentoida työtäsi laatujärjestelmän vaatimusten mukaisesti. Työtehtäviisi kuuluu myös testausympäristön ja –laitteiston asennukset ja ylläpito sekä testausmenetelmien kehitys. Toimit osana neljän hengen testaustiimiä.

Terveysteknologia on kovaa vauhtia kehittyvä ala, jolla voit olla varma, että rakennat kanssamme sekä hyvinvoinnin, lääketieteen että suomalaisen terveysteknologian tulevaisuutta. Työmme on tärkeää, mikä ei kuitenkaan tarkoita, ettei sitä voi tehdä myös hymyssä suin.

Tuleviin testauskohteisiisi voit pintapuolisesti tutustua osoitteessa:
https://www.planmeca.com/Dental-units/

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta:
- teknistä koulutusta (DI tai insinööri)
- kokemusta ohjelmistojen testaussuunnittelusta ja testauksesta
- kokonaisuuksien hahmotuskykyä sekä oma-aloitteista ja tehokasta työotetta
- kykyä nähdä potentiaalisia vikakohtia muiden tekemissä toteutuksissa
- tehokasta työskentelyotetta itsenäisesti sekä tiimin jäsenenä
- hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Arvostamme lisäksi Linux- ja testausautomaatio-osaamista. Alan standardien tuntemus ja asennuksissa tarvittavien käsityökalujen käyttökokemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan menestyvässä ja vakavaraisessa perheyrityksessä. Olemme alallamme edelläkävijä ja yksi maailman johtavista yrityksistä. Ohjelmistotestaajan työtehtävät ovat monipuolisia, ja niiden tekemiseen tarjoamme asianmukaiset työkalut sekä nykyaikaisen ja toimivan työympäristön Helsingin Herttoniemessä. Saat nuorekkaan ja osaavan tiimimme täyden tuen sekä työn, jossa sinun on mahdollista sopivan haastavissa tehtävissä kehittää asiantuntijuuttasi edelleen.

Lisätietoja tehtävästä saat 23.7.2018 eteenpäin ohjelmistosuunnittelupäällikkö Olli Kattelukselta, puh. 020-7795626 tai sähköpostitse: olli.kattelus (a) planmeca.com.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 23.8.2018 mennessä. Pyrimme käsittelemään hakemuksia jo hakuaikana.