(Poistunut julkaisusta)

Testausinsinööri henkilönsuojainten testaukseen
SGS Fimko

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.8.2020

 

Haemme Helsingissä sijaitsevan testauslaboratoriomme Suojainpalvelut –yksikköön

TESTAUSINSINÖÖRIÄ HENKILÖNSUOJAINTEN TESTAUKSEEN

Tehtäviisi kuuluu suojavaatteiden ja -käsineiden testaus. Tehtävä sisältää monipuolisesti laboratoriotyötä: testaustoimeksiantojen ja asiakasyhteydenpidon hoitamisen, suojainten testauksien teon itsenäisesti ja testausselosteiden valmistelun. Suojainmateriaaleja testataan mekaanisilla, termisillä, kemiallisilla ja optisilla testausmenetelmillä, jotta voidaan selvittää testattavan materiaalin toimivuus ja/tai soveltuvuus henkilönsuojaimessa.

Tehtävä edellyttää tekstiilimateriaalien rakenteiden tunnistamista ja perustuntemusta tekstiilien ominaisuuksista ja niiden käyttäytymisestä. Tulevaisuudessa toimit myös asiantuntijana tuotteiden testaukseen ja vaatimuksenmukaisuuteen liittyvissä asioissa, asiakasrajapinnassa kommunikoiden.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa tekstiilitekniikan tai tekstiili- ja vaatetusalan ammattikorkeakoulun tutkintoa tai opistotutkintoa. Tehtävän hoito edellyttää hyvää englannin kielen taitoa, sillä iso osa asiakkaista tulee muista Pohjoismaista sekä myös muualta Euroopasta ja sen ulkopuolelta. Ajokortti on tehtävän hoitamisessa hyödyksi. Myös hyvät vuorovaikutustaidot ovat asiakasrajapinnassa toimiessa tärkeässä roolissa.

Testausinsinöörinä pääset työskentelemään kiinnostavien ja haastavien tehtävien parissa. Arvostamme myös kehittymis- ja kehittämishalukkuutta ja panostamme vahvasti henkilöstömme osaamisen kehittämiseen. Tarjoamme myös laadukkaan perehdytyksen, asiantuntevan tiimin tuen sekä viihtyisän työyhteisön. Toimipaikkamme on tällä hetkellä Meilahdessa, mutta muutamme uusiin toimitiloihin Pitäjänmäelle vuoden 2020 aikana. Työsuhde on vuoden mittainen opintovapaan sijaisuus.

Voit tutustua SGS:n nettisivuihin osoitteessa www.sgs.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa tuoteryhmäpäällikkö Anna Ruhala puh. 043 824 1069, soittoajat ti 1.9 klo 15-16, to 3.9 klo 9-10, ma 7.9 klo 11-13.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja cv palkkatoivomuksineen 11.9.2020 mennessä sähköpostilla osoitteeseen recruitment.fi@sgs.com. Merkitse viestin otsikkoon tunnus ”PPE – oma nimi”. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten haethan tehtävään mahdollisimman pian.