(Poistunut julkaisusta)

Testausinsinööri henkilönsuojainten testaukseen
SGS Fimko

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020

Haemme Helsingissä sijaitsevan testauslaboratoriomme Suojainpalvelut –yksikköön testausinsinööriä henkilönsuojainten testaukseen

Testausinsinöörinä toimit erilaisten henkilönsuojainten testausten parissa. Tehtäviisi kuuluvat mm. putoamissuojainten, metsurin viiltosuojainten ja jalkineiden testaus. Tehtävä sisältää monipuolisesti laboratoriotyötä: testaustoimeksiantojen hoitamisen ja suojainten testauksien teon itsenäisesti sekä testausselosteiden valmistelun. Tulevaisuudessa toimit myös asiantuntijana tuotteiden testaukseen ja vaatimuksenmukaisuuteen liittyvissä asioissa, asiakasrajapinnassa kommunikoiden. Työ on ajoittain fyysisesti haastavaa.

Odotamme Sinulta tehtävään soveltuvaa insinööri- tai opistotason tutkintoa. Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa avaruudellista hahmotuskykyä ja ymmärrystä siitä miten muutokset dimensioissa ja voimissa vaikuttavat testausasetelmaan. Tehtävän hoito edellyttää englannin kielen taitoa, sillä iso osa asiakkaista tulee muista Pohjoismaista sekä myös muualta Euroopasta ja sen ulkopuolelta. Ajokortti on tehtävän hoitamisessa tarpeellinen. Myös hyvät vuorovaikutustaidot ovat asiakasrajapinnassa toimiessa tärkeässä roolissa.

Testausinsinöörinä pääset työskentelemään kiinnostavien ja haastavien tehtävien parissa. Arvostamme myös kehittymis- ja kehittämishalukkuutta, ja panostamme henkilöstömme osaamisen kehittämiseen voimakkaasti. Tarjoamme myös laadukkaan perehdytyksen, asiantuntevan tiimin tuen sekä viihtyisän työyhteisön.

Voit tutustua SGS:n nettisivuihin osoitteessa www.sgs.fi.

Toimipaikkamme on tällä hetkellä Meilahdessa, mutta muutamme uusiin toimitiloihin Pitäjänmäelle vuoden 2020 aikana.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja cv palkkatoivomuksineen 26.1.2020 mennessä sähköpostilla osoitteeseen recruitment.fi@sgs.com. Merkitse viestin otsikkoon tunnus ”PPE – oma nimi”. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten haethan tehtävään mahdollisimman pian.  

Lisätietoja tehtävästä antaa tuoteryhmäpäällikkö Anna Ruhala puh. 043 824 1069, soittoajat to 16.1 klo 10-12, ma 20.1 klo 14-16, ke 22.1 klo 9-11.