(Poistunut julkaisusta)

Testausinsinööri EMC ja elektroniikka
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.7.2018

Haemme elektroniikkainsinööriä tuotekehityslaboratorioomme tukemaan MEMS-komponenttien EMC-testausta sekä ylläpitämään tuotantotestauksessa käytettävää mittausjärjestelmää. Tehtävä pitää sisällään EMC-mittausten suorittamista tuotekehitysprojekteille, raporttien luomista ja EMC-laboratorion mittaustoiminnan jatkokehitystä. Tuotantotestauksen mittausjärjestelmän ylläpito sisältää mm. vianselvitystä, korjausta sekä järjestelmän käytön tukemista tuotekehityslaboratoriossa ja tuotannossa.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutustausta (ins./DI, elektroniikka) sekä kokemusta tuotekehitys-/laboratorioympäristössä työskentelystä.
Eduksi katsotaan käytännön kokemus elektroniikasta, sähköisistä mittauksista ja testauksesta.

Työskentelyotteesi on käytännönläheinen, suunnitelmallinen ja tarkka. Tartut uusiin haasteisiin ennakkoluulottomasti ja vaativa tekninen ongelmanratkaisu motivoi sinua. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä sekä dokumentoit työsi huolella.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jani Taiminen, 0500 961758. Jos kiinnostuit tehtävästä lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi alla olevasta linkistä 20.8. mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Murata Electronics Oy on osa globaalia, johtavaa elektroniikkakomponenttien ja -ratkaisujen valmistajaa Murataa, joka työllistää yli 70 000 henkilöä maailmanlaajuisesti. Missiomme on osallistua yhteiskunnan kehitykseen innovoimalla ainutlaatuisia tuotteita ja ratkaisuja.

Vantaalla sijaitsevassa MEMS-teknologiakeskuksessamme työskentelee yli 950 ammattilaista. Kehitämme ja valmistamme puhdastilaolosuhteissa ainutlaatuiseen 3D MEMS -teknologiaan pohjautuvia kiihtyvyys-, kallistus- ja kulmanopeusantureita mm. autoteollisuuden kriittisiin turvajärjestelmiin ja terveysteknologian sovelluksiin. Olemme globaali markkinajohtaja ajonvakautusjärjestelmien ja sydämentahdistimien liikeantureissa.