(Poistunut julkaisusta)

Testausinsinöörejä sähköturvallisuustestaukseen
SGS Fimko

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.10.2019

Haemme nyt Helsingissä sijaitsevaan testauslaboratorioomme testausinsinöörejä sähköturvallisuustestaukseen

Testausinsinöörinä toimit erilaisten sähkölaitteiden turvallisuus- ja energiatehokkuustestausten parissa. Valaisintiimissä pääset työskentelemään valaisinten ja niiden liitäntä- ja ohjauslaitteiden parissa, suorittaen turvallisuustestauksia sekä valoteknisiä mittauksia. Elektroniikkatiimiin toimialueeseen puolestaan kuuluvat mm. toimisto- ja tietoliikennelaitteet, audio-videolaitteet, UPS – sekä laboratoriolaitteet.

Testaustyössä noudatat sovellettavia vaatimuksia ja standardeja, sekä raportoit tehdyt testaukset näiden mukaisesti. Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus kehittyä asiantuntijaksi tuotteiden testaukseen ja vaatimuksenmukaisuuteen liittyvissä asioissa.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa sähköalan koulutusta. Sinulla on mielellään jonkin verran alan työkokemusta, ja viihdyt käytännönläheisessä työssä. Työssä menestyminen vaatii pitkäjänteistä, tavoitehakuista toimintaotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suomen- ja englanninkielen taitoa.

Testausinsinöörin tehtävässä pääset näkemään alan viimeisintä teknologiaa ja työskentelemään erilaisten mittalaitteiden ja järjestelmien parissa. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa siihen, minkä tuotealueen parissa tulet työskentelemään. Arvostamme kehittymis- ja kehittämishalukkuutta, ja panostammekin henkilöstömme osaamisen kehittämiseen voimakkaasti. Tarjoamme myös laadukkaan perehdytyksen, asiantuntijoidemme tuen sekä viihtyisän työyhteisön. Toimipaikkamme on muuttanut lokakuussa uusiin ja viihtyisiin tiloihin Pitäjänmäelle Valimon aseman läheisyyteen.

Voit tutustua myös SGS:n nettisivuihin osoitteessa www.sgs.fi. Tutustu myös testausinsinöörin työtä käsittelevään esittelyvideoon!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja cv palkkatoivomuksineen 17.11.2019 mennessä sähköpostilla osoitteeseen recruitment.fi@sgs.com. Merkitse viestin otsikkoon tunnus ”Testausinsinööri – oma nimi”.  Mikäli olet kiinnostunut erityisesti jommastakummasta tiimistä, tuothan sen esille hakemuksessasi.

Lisätietoja tehtävästä antavat tiimipäälliköt

Jari Karlsson puh. 096963417 (elektroniikkatiimi)

Aki Niskanen puh. 096963438 (valaisintiimi)