(Poistunut julkaisusta)

Testausinsinöörejä sähköturvallisuustestaukseen
SGS Fimko

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.8.2019

Haemme nyt Helsingissä sijaitsevaan testauslaboratorioomme testausinsinöörejä sähköturvallisuustestaukseen

Testausinsinöörinä toimit erilaisten sähkölaitteiden turvallisuus- ja energiatehokkuustestausten parissa. Testaustyössä noudatat sovellettavia vaatimuksia ja standardeja, sekä raportoit tehdyt testaukset näiden mukaisesti. Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus kehittyä asiantuntijaksi tuotteiden testaukseen ja vaatimuksenmukaisuuteen liittyvissä asioissa.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa sähköalan koulutusta. Sinulla on mielellään jonkin verran alan työkokemusta, ja viihdyt käytännönläheisessä työssä. Työssä menestyminen vaatii pitkäjänteistä, tavoitehakuista toimintaotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suomen- ja englanninkielen taitoa.

Testausinsinöörin tehtävässä pääset näkemään alan viimeisintä teknologiaa ja työskentelemään erilaisten mittalaitteiden ja järjestelmien parissa. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa siihen, minkä tuotealueen parissa tulet työskentelemään. Arvostamme kehittymis- ja kehittämishalukkuutta, ja panostammekin henkilöstömme osaamisen kehittämiseen voimakkaasti. Tarjoamme myös laadukkaan perehdytyksen, asiantuntijoidemme tuen sekä viihtyisän työyhteisön.

Voit tutustua myös SGS:n nettisivuihin osoitteessa www.sgs.fi. Tutustu myös testausinsinöörin työtä käsittelevään esittelyvideoon!

Toimipaikkamme on tällä hetkellä Lauttasaaressa, mutta muutamme uusiin toimitiloihin Pitäjänmäelle syksyn 2019 aikana.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja cv palkkatoivomuksineen 15.9.2019 mennessä sähköpostilla osoitteeseen recruitment.fi@sgs.com. Merkitse viestin otsikkoon tunnus ”Testausinsinööri – oma nimi”.   

 

Lisätietoja tehtävästä antavat tiimipäälliköt

Toni Tolonen puh. 096963243 (kodinkoneet ja työkalut)

Jari Karlsson puh. 096963417 (elektroniikka)

Aki Niskanen puh. 096963438 (valaisimet ja niiden ohjauslaitteet)