(Poistunut julkaisusta)

Testausasiantuntija
Istekki Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2019

Olemme vahvassa kasvussa ja etsimme

TESTAUSASIANTUNTIJAA

Tampereen työyhteisöömme

Työpaikkasi

Miltä sinusta tuntuisi aloittaa työpäiväsi kupillisella kahvia yrityksessä, jossa saat olla mukana ICT-järjestelmien kehityksen eturintamassa ja yhdistää työssäsi niin ohjelmistokehityksen ja testauksen kiemurat, kuin julkishallinnon kiehtova maailmakin. Entä miltä kuulostaisi yritys, jonka tavoitteena on olla alansa paras työnantaja. Mitäpä jos yritykseltä löytyisi vielä aitoa halua panostaa työntekijöidensä työviihtyvyyteen ja yhteishenkeen, sekä tarjota sinullekin mahdollisuuksia kehittää osaamistasi. Tulevassa työpaikassasi tämä kaikki ja paljon muutakin on osa arkeasi.

Ainutlaatuinen yhdistelmä informaatio- sekä terveyden ja hyvinvoinnin teknologian osaajia odottaa sinua osaksi hienoa porukkaa ja haluaa perehdyttää sinut tehtäviisi sekä sparrata sinua huikeisiin suorituksiin. Uusi työyhteisö voi sinunkin osaltasi olla vain muutaman klikkauksen päässä!

Nyt haettavassa roolissa pärjäät hienosti, kun sinulla on muutaman vuoden kokemus testauksesta ja sen kehittämisestä. Olet halukas sekä ohjaamaan testausta, että osallistumaan itse varsinaiseen testaukseen. Monitoimittajaympäristössä olet kuin kotonasi ja työmenetelmistä hallitset niin ketterät metodit, kuin legendaarisen vesiputousmallinkin.

Nämäkin asiat täyttävät työpäiväsi:

• Testaus ja testauksen kehittäminen

• Automatisoidun testauksen rakentaminen

• Rinnakkaisten projektien koordinointi- ja ohjaus

• Prosessien kuvantaminen ja dokumentointi

• Asiakasrajapinnassa työskentely

• Työkavereiden opastaminen ja ohjeistaminen

• Ongelmien ratkaisu

Roolissa pääsee olemaan tärkeä osa ohjelmistotoimituksia ja testauksen kehittämistä. Iso talo tuo mukanaan vakauden, hiotut prosessit ja mahdollisuuden olla mukana kehityksen eturintamassa. Työkaverit taas tuovat soppaan osaamista, luovuutta ja aimo annoksen rentoa työilmapiiriä. Tuotko sinä kenties meille Robinin puuttuvan palasen? Nyt kannattaa hakea!

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Barona IT:n kanssa ja aloitamme haastattelut tehtävään heti, kun sopivia ehdokkaita löytyy. Osana rekrytointiprosessia tehtävään valitulta henkilöltä otetaan huumetesti ja hänestä tehdään turvallisuusselvitys

Tässä on linkki työpaikkailmoitukseen Baronan sivuilla, jossa pääset jättämään hakemuksen: https://careers.barona.fi/tyopaikka/5d1b142ef0c6a4001f89b990/