Testausasiantuntija CGI:lle
CGI Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2019

Asiakkaamme CGI etsii testausasiantuntijaa palkkahallinnon järjestelmän testaustehtäviin.

Etsimme asiakkaallemme CGI:lle testausasiantuntijaa heidän tuotekehitysyksikköönsä projektiin testaamaan nykyaikaista palkkahallinnon tietojärjestelmää. Toimit osana kansainvälistä projektiorganisaatiota, joka kehittää nykyaikaista ohjelmistotuotetta, jolla mahdollistetaan automatisoidumpi palkanlaskenta.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta ohjelmistotestauksesta mukaan lukien end-to-end ja käyttöliittymätestauksen ja oman työn ja tulosten dokumentoinnin. Odotamme myös osaamista sähköisestä taloushallinnosta tai palkanlaskennasta. Tehtävässä onnistuminen vaatii lisäksi ryhmätyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Osaaminen Robot Frameworkista, Seleniumista ja/tai Pythonista ovat eduksi.

CGI tarjoaa vakaasti kasvavan, kansainvälisen ja jatkuvasti uusia mahdollisuuksia tarjoavan työympäristön, jossa asiakkaiden ja työntekijöiden odotusten täyttäminen ovat etusijalla. Osaamiseesi perustuvan kilpailukykyisen palkan lisäksi CGI tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittää ja laajentaa omaa osaamistasi. CGI:läisenä pääset toteuttamaan digitaalista transformaatiota toimialojensa johtavien asiakkaiden organisaatioissa.

Voit hakea tehtävää lähettämällä CV:si ja palkkatoiveesi oheisen linkin kautta 27.10. mennessä. Tehtävässä työllistyt määräaikaiseen 6 kuukauden työsuhteeseen Barona IT:n konsultiksi, eli pääset BIT Cares -etujemme piiriin osaksi rohkeiden tekijöidemme yhteisöä. Tehtävä jatkuu mahdollisesti toiset kuusi kuukautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona IT:n rekrytoijat Janne Borro, 044 542 9644, janne.borro@barona.fi ja Sini Nguyen, 050 430 1401, sini.nguyen@barona.fi

Tehtävään valitulle henkilölle teetetään turvallisuusselvitys.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1307063
  • Tehtäväalue: IT/tietoliikenne
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.10.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: (etunimi.sukunimi (a) barona.fi)
  • Puhelin: 044 542 9644, 050 430 1401
  • Sijainti: Helsinki