(Poistunut julkaisusta)

Testauksen asiantuntija
Eurofins Expert Services Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.5.2020

Työn kuvaus

Eurofins Expert Servicen elektroniikan testaus-ja sertifiointipalvelut muodostuvat kolmesta eri liiketoiminta-alueesta; elektroniikan testaus-ja sertifiointipalvelut, toiminnallisen turvallisuuden sertifiointipalvelut sekä lääkinnällisten laitteiden sertifiointipalvelut.

Pätevyydet

Tehtävänäsi on toimia mekaanisten ja sähköisten testien asiantuntijana elektroniikan- ja sähkötekniikan laitteiden ympäristöolosuhdetestauksessa. Toimit aktiivisena rajapintana asiakkaiden testitapausten edistämisessä, tarjousten luomisessa ja raportoinnissa. Osallistut tarpeen mukaan myös päivittäiseen testaustoimintaan tiimissä.

Tehtäväsi painopisteenä on varmistaa oikeat testistandardit, sopia testiaikatauluista yhdessä asiakkaan kanssa sekä suunnitella tuotteiden tärinätestauksessa käytettävät kiinnikkeet. Katsot asiakokonaisuuksia laajemmasta näkökulmasta. Haet aktiivisesti kehityskohteita ja viet ne myös käytäntöön osana tiimin päivittäistä toimintaa.

Koulutustaustaltasi olet insinööri AMK tai diplomi-insinööri (kone, mekaniikka tai sähkö). Tehtävään valittavalta odotamme ennen kaikkea kokemusta testauksen suunnittelusta sähkö-, kone-, mekaniikka- tai elektroniikkateollisuudesta. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ja kiinnostusta testaustoiminnan kehittämisestä ja rakentamisesta. Osaat käyttää mekaniikan suunnitteluun tarkoitettuja ohjelmistoja ja olet tottunut käyttämään alihankintaverkostoja. Luonteeltasi olet tavoitehakuinen ja tottunut tekemään asiakasyhteistyötä päivittäin myös englannin kielellä.

Meillä Eurofinsissä saat aidosti mahdollisuuden kehittää omaa vastuualuettasi yhteisesti sovittujen tavoitteiden puitteissa. Tukenasi on laaja asiantuntijaorganisaatio ja vuosien osaaminen sekä ison konsernin tukema kasvustrategia. Tarjoamme sinulle monipuolisia ja haastavia tehtäviä asiantuntevassa työyhteisössä, nykyaikaiset työvälineet sekä viihtyisän työympäristön vakavaraisessa ja kasvavassa konsernissa.

Mahdollisiin lisäkysymyksiin vastaa Jami Heinonen / Manager, Environmental Testing, puh 040 515 2763
Jätäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 31.5.2020 mennessä. Täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätiedot

Eurofins Scientific on kansainvälinen biotieteiden alalla toimiva yhtiö, joka tarjoaa poikkeuksellisen laajan valikoiman analyysi- ja testauspalveluita useilla eri aloilla toimiville asiakkailleen tehdäkseen elämästä ja ympäristöstä turvallisemman, terveellisemmän ja kestävämmän. Ruoka, jota syöt, vesi, jota juot ja lääkkeet, joihin luotat - Eurofins työskentelee maailman suurimpien yhtiöiden kanssa varmistaakseen, että heidän toimittamansa tuotteet ovat turvallisia, raaka-aineet ovat luotettavia ja pakkausmerkinnät oikeanlaisia. Eurofins uskoo olevansa maailman johtava testauspalveluiden tarjoaja elintarvike-, ympäristö-, lääke- ja kosmetiikkatestauksessa sekä maatalouden analyysipalveluissa. Konserni on myös yksi maailmanlaajuisista riippumattomista markkinajohtajista tarjoten tiettyjä testaus- ja laboratoriopalveluita genomiikan, farmakologian, oikeuslääketieteen sekä edistyksellisten materiaalitutkimusten ja kliinisten tutkimusten tarpeisiin.

Vain 30 vuoden aikana Eurofins on kasvanut yhdestä laboratoriosta Ranskan Nantesissa yli 900 itsenäisen yrityksen ja yli 800 laboratorion verkostoksi, joka työllistää yli 47 000 henkilöä yli 50 maassa. Eurofins tarjoaa yli 200 000 analyysimenetelmää biologisten aineiden ja tuotteiden turvallisuuden, koostumuksen, aitouden, alkuperän, jäljitettävyyden ja puhtauden arvioimiseksi. Tämän lisäksi konserni on yksi kansainvälisistä markkinajohtajista tarjoten innovatiivisia kliinisen diagnostiikan testauspalveluita.

Vuonna 2019 Eurofins-konsenin liikevaihto oli 4,56 miljardia euroa ja se on ollut yksi parhaiten menestyvistä osakkeista Euroopassa viimeisten 20 vuoden aikana.