(Poistunut julkaisusta)

Testauksen ammattilaisia
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2019

Haemme

ohjelmistotestauksen asiantuntijaa ja testauspäällikköä 

Helsinkiin tai Tampereelle.

Digialla testauksen ammattilaiset huolehtivat kehitystiimien ja muiden testausasiantuntijoidemme kanssa siitä, että toimitusprojektit ja jatkuvat palvelumme toteutuvat laadukkaasti, tietoturvallisesti ja asiakkaamme saavat, mitä tarvitsevat. Meillä tehtäväsi voi painottua automaatiotestaukseen tai voit toimia testauspäällikkönä, jonka tehtävä on hallinnollisempi ja lähempänä asiakasrajapintaa. Asiakkaidemme työkieli voi olla suomi tai englanti, joten toivottavasti tulet toimeen molemmilla kielillä.

Ohjelmistotestauksen asiantuntijana konsultoit, suunnittelet ja toteutat automaatiotestausta projekteissa. Toimit osana ohjelmistoalan erilaisista osaajista koostuvaa tiimiä. Tässä roolissa arvostamme kokemusta jatkuvan integraation parissa työskentelystä ja DevOps-mallilla toimimisesta. Testaustehtävien hanskaaminen edellyttää sinulta Pythonin tai jonkin toisen skriptauskielen tuntemusta ja sinulla tulisi olla kokemusta automaatiotestauksesta ja Robot Framework -työkalusta. ISTQB Foundation -sertifikaatille nostamme peukun ylöspäin. 

Testauspäällikkö tarjoaa asiakkaalle testauskonsultaatiota muun muassa testausmenetelmistä ja -politiikasta. He arvioivat testauksen nykytilaa ja suunnittelevat testauksen suunnitelman tahtotilaan peilaten. Arvostamme aiempaa kokemusta testausmanagerin tehtävistä ja kykyä ja halua toimia lähellä asiakasta. Osaat ohjata testaustiimiä selkeästi kommunikoiden. Toteutat testidokumentaatiota, -vaatimuksia ja suoritat katselmointia. Testauspäällikkönä sinulla tulee olla liiketoiminnallista osaamista ja kykyä hallita kokonaisuuksia. Tunnet testaustyökaluja ja olet kenties toiminut aiemmin testaajana – kykenet siis tarpeen vaatiessa hyppäämään testaajan puikkoihin. ISTQBin Test Managerin -sertifikaatti on iso plussa.

Digialla pääset tutustumaan moniin hyvin eri kokoluokan projekteihin ja eri toimialoihin. Digialla on oma arvostettu noin 40 hengen testausyksikkö, jossa jaetaan kaikki uusimmat testauksen kehityssuunnat. Meillä testaajat pääsevät aina vaikuttamaan omaan työhönsä ja siihen, miten he sitä haluavat tehdä. Ammattimaisten tiimikavereiden lisäksi saat tietenkin myös joustavat työajat ja hyvät työsuhde-edut kuten esimerkiksi lomamökit hissilippuineen ja golf-oikeuksineen (Vierumäki, Tahko, Ruka) ja hammasetuuden (300€/vuosi) sekä monia muita, joista kerromme tapaamisessa lisää!

Pääset tutustumaan testaajan työhön Valtterin kertomana täällä.

Hakuaika päättyy 28.4.2019. Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Fred Keus vastaa niihin mielellään. Fredin saat kiinni numerosta 040 5312 767 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi (at) digia.com. Olemme sinuun yhteydessä vuorokauden sisällä hakemuksen jättämisestä.