(Poistunut julkaisusta)

Testauksen ammattilainen
Temp- Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.4.2020

Yritysesittely

Asiakasyrityksemme SoftRain Blobs Oy tuottaa vaativia asiakaskohtaisia räätälöityjä ohjelmistoratkaisuja, sekä toimii asiakasyritystensä alihankkijana ohjelmisto- ja tuotekehityksessä. Asiakkaamme ohjelmistotuotanto kattaa ammattitaitoisen projektienhallinnan kaikissa ohjelmistokehityksen vaiheissa, tarvekartoituksen määrittelystä aina toteutukseen ja ylläpitoon asti. Yrityksen erityisosaaminen on ehdottomasti laitteiden etäohjaus ja -valvonta, kenttäväylät sekä protokollakehitys.

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Olet valmis työskentelemään yhteistyössä SoftRain Blobs Oy:n asiakkaiden kanssa erilaisissa asiakasprojekteissa. Työntekijänä olet aktiivinen, tartut toimeen ja viet asioita eteenpäin haastavissakin tilanteissa. Työtehtävät ovat Jyväskylässä.

Mitä odotamme sinulta?

- Kokemusta testauksesta vähintään kahden vuoden ajalta Robot Framework tai jollain muulla testiautomaatio työkalulla
- Sujuvaa suomen sekä englannin kielen taitoa myös käytännön tilanteissa
- Python- skriptien osaaminen on eduksi

Seuraava osaaminen katsotaan eduksi:

- Omaksut nopeasti työtehtävät
- Haluat kehittää omaa osaamistasi
- Matkustusvalmius

Mitä tarjoamme?

- Vakituinen työsuhde joustavalla työajalla.
- Kilpailukykyinen palkkaus.
- Iloinen ja rento työtiimi, jossa työskennellä.
- Työterveyshuolto
- Mielenkiintoisia yrityksiä, joissa toimia
- Etätyöskentelyn mahdollisuus.
- Mahdollisuudet kehittää omaa osaamistaan.

Lisätiedot ja hakeminen

Jos tunnistit itsesi ja kiinnostuit avoimesta paikasta, hae tehtävää järjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä – TESTAUKSEN AMMATTILAINEN Huomioi, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja teemme valinnan heti oikean henkilön löydyttyä. Vain järjestelmän kautta osoitetut hakemukset huomioidaan hakuprosessissa. Haku suoritetaan yhteistyössä Temp-Team Finland Oy:n kanssa.

Lisätietoja antaa TEMP-TEAMin Anni Pekkarinen ma-pe klo 9-16 puh. 045 874 2890 / Kristiina Kallio 040 500 2830. Hakuaika päättyy 31.05.2020.