(Poistunut julkaisusta)

Testaajia Safety testing- yksikköön
SGS Fimko

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2019

Haemme Helsingissä sijaitsevan testauslaboratoriomme Safety testing –yksikköön testaajia

Tehtävässä toimit erilaisten sähkölaitteiden turvallisuus- ja energiatehokkuustestausten parissa. Testaustyössä noudatat sovellettavia vaatimuksia ja standardeja, raportoiden tehdyt testaukset näiden mukaisesti. Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus kehittyä asiantuntijaksi tuotteiden testaukseen ja vaatimuksenmukaisuuteen liittyvissä asioissa.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa sähköalan koulutusta. Sinulla on mielellään jonkin verran alan työkokemusta, ja viihdyt käytännönläheisessä työssä. Työssä menestyminen vaatii pitkäjänteistä, tavoitehakuista toimintaotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suomen- ja englanninkielen taitoa.

Testaajan tehtävässä pääset näkemään alan viimeisintä teknologiaa ja työskentelemään erilaisten mittalaitteiden – ja järjestelmien parissa. Arvostamme kehittymis- ja kehittämishalukkuutta, ja panostammekin henkilöstömme osaamisen kehittämiseen voimakkaasti. Tarjoamme myös laadukkaan perehdytyksen, asiantuntijoidemme tuen sekä viihtyisän työyhteisön.

Voit tutustua myös SGS:n nettisivuihin osoitteessa www.sgs.fi.

Toimipaikkamme on tällä hetkellä Lauttasaaressa, mutta muutamme uusiin toimitiloihin Pitäjänmäelle syksyn 2019 aikana.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja cv palkkatoivomuksineen 30.6.2019 mennessä sähköpostilla osoitteeseen recruitment.fi@sgs.com. Merkitse viestin otsikkoon tunnus ”Testaaja – oma nimi”.  

 

Lisätietoja tehtävästä antavat tiimipäälliköt

Toni Tolonen puh. 096963243

Jari Karlsson puh. 096963417

Aki Niskanen puh. 096963438

Sähkö
Insinööri
Sähköasentaja
Sähköturvallisuus
Tekniikka
Testaus