(Poistunut julkaisusta)

Testaajia rakennusjärjestelmäyksikön proto-osastolle
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Tehtävän kuvaus:

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96 % työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Haemme asiakkaallemme Pursolle Nokian Siuroon kahta testaajaa rakennusjärjestelmäyksikön proto-osastolle

Purso on suomalainen vakavarainen perheyhtiö, joka on yli viiden vuosikymmenen aikana rakentanut vahvan aseman monipuolisena, kansainvälisesti toimivana alumiiniasiantuntijana. Suunnittelemme ja tuotamme alumiinista valmistettuja ratkaisuja teollisuuden eri aloille sekä järjestelmäratkaisuja julkisivuihin ja led-valaistukseen. Yhtiö työllistää Nokian Siurossa ja Ikaalisissa noin 240 henkilöä ja viennin osuus myynnistä on noin 35 %. Purso Oy:n vuoden 2016 liikevaihto oli noin 79 miljoonaa euroa.

Oletko rakennus-, teollisuus- tai kunnossapidon ammattilainen tai omaat aikaisempaa proto-osaston työkokemusta? Nyt olisi tekijälle paikka auki proto-osastolle, jossa sekä rakennetaan testialustoja että testataan protoja ja uusia tuotteita. Tuotteina ovat mm. ikkuna- ja oviratkaisujen alumiiniosat.

Toinen tehtävistä on kokopäiväinen (40 tuntia/viikko) ja toinen tehtävistä on osa-aikainen (arviolta noin 25-40 tuntia/viikko). Molemmat tehtävistä ovat vakituisia työsuhteita ja tehtävät alkavat heti oikean tekijän löydyttyä.

Mitä odotamme sinulta?

Kaikki asiat rakentuvat sen ympärille, että nautit käsillä tekemisestä. Tulet töissäsi toimimaan myös tuotannon puolella, jossa tehtävänäsi on konkreettisen tuotantotyön kautta kehittää ja parantaa tuotteita. Oletkin parhaimmillasi, kun pääset tekemään jotain uutta sekä ideoimaan käytännön ratkaisuja, yhdessä muun tuotekehitystiimin kanssa.
Erilaisten työkalujen ja testauslaitteiden käyttö on sinulle luontevaa. Lisäksi aikaisempi kokemus hitsauksesta ja koneistuksesta katsotaan eduksesi.
Osaat lukea piirustuksia sujuvasti, jossa eduksesi lasketaan Inventorin tai AutoCAD:in aikaisempi käyttökokemus.
Työstettävä materiaali on alumiini, joten tarkkuus ja huolellisuus on osa työnkuvaa, kuten myös itsenäinen ja vastuullinen työote.

Mikäli tunnistit hakemuksesta itsesi ja olet kiinnostunut toimimaan osana Suomen johtavaa alumiinialan yritystä, niin jätä hakemuksesi pikimmiten!

Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.