(Poistunut julkaisusta)

Testaaja
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.12.2020

Haemme asiakasyrityksellemme Ouluun testaajia elektroniikkateollisuuden tuotantoon. Työ on 2-vuorotyötä ja aloitus tammikuun aikana. Työsuhteen arvioitu kesto on elokuun loppuun, mahdollisesti vuoden loppuun saakka.

Edellytyksenä tehtävään on aiempi työkokemus vastaavista tehtävistä tai alan koulutus. Lisäksi testaajan tehtävässä itsenäinen työote ja reipas asenne ovat ehdottomia edellytyksiä työn hyvin suorittamiselle.

Työ vaatii myös rutiininsietokykyä sekä kykyä mukautua muuttuviin tilanteisiin. Persoonana olet oma-aloitteinen, sosiaalinen, motivoitunut oppimaan uutta ja haluat tehdä työsi hyvin.

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden työskennellä yhdessä Oulun mielenkiintoisimmassa yrityksessä osaavien kollegojen ympäröimänä. Asiakkaamme tarjoaa mielekästä työtä, kilpailukykyistä palkkaa sekä lounasedun.

Ensimmäinen askeleesi kohti uusia haasteita on jättää työhakemus ja CV sivujemme www.adecco.fi kautta ja tuoda paras osaamisesi esille viimeistään 7.2.2021. Haastattelemme jo hakuaikana ja valinnat tehdään nopeasti, joten ole ennemmin nopea kuin hidas. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Annukka Sulonen, annukka.sulonen@adecco.fi tai p. 040 687 2632.