(Poistunut julkaisusta)

Testaaja, tuotekehitys
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2019

Piikkio Works Oy on Meyer Turku Oy:n 100 % omistama hytti- ja kylpyhuonemoduulien rakentamiseen keskittynyt yritys. Toimitamme hytti- ja kylpyhuonemoduuleita laivoihin sekä teemme hyttitoimituksiin liittyviä aluerakennustöitä. Yrityksemme päätoimipaikka sijaitsee Piikkiössä Kaarinassa, jossa työllistämme n. 150 henkilöä.

Meyer Turku Oy on arvostettu risteilijärakentamisen edelläkävijä, jonka tulevaisuuden näkymät ovat hyvin positiivisia. Risteilijälaivat ovat vaativan innovaatio- ja teknologiatason kelluvia kaupunkeja ja niiden parissa työskentely on mielenkiintoista ja haastavaa.


Haemme nyt Piikkio Worksille

TESTAAJAA

materiaalien, osakokoonpanojen ja hyttimoduulien testaukseen tuotekehitysvaiheessa.

Tehtävä on määräaikainen 31.12.2019 saakka.


Tehtäviisi kuuluu

Testauksen suorittaminen: testaajana suoritat ohjeiden mukaan erityyppisiä mekaanisia ja sähköisiä testejä hyttituotannossa käytettäville materiaaleille ja osakokoonpanoille sekä valmiille hyttimoduuleille. Vastaat myös testauksen dokumentoimisesta.

Yhteistyö ja kommunikointi: vastaat tarvittavien materiaalien hankinnasta yhteistyössä projektiorganisaation ja tuotannon kanssa. Kommunikoit testaustuloksia yhdessä testauspäällikön kanssa tarvittaville henkilöille (projektiorganisaatio, tuotekehitys, hankinta, laatu, tuotanto).

Testauslaboratorion ylläpito: tehtäviisi kuuluu myös testauslaboratorion tilan ja laitteiden ylläpito. Huolehdit testattujen materiaalien säilytyksestä, ja ylläpidät yleistä järjestystä ja siisteyttä laboratoriossa.


Toivomme hakijalta

Toivomme, että sinulla on tekninen peruskoulutus sekä tuntemusta ja käyttökokemusta mekaanisista ja sähköisistä testauslaitteista. Sinulla tulisi olla myös Microsoft Office ohjelmistojen peruskäytön hallinta. 

Menestyäksesi tehtävässä tarvitset systemaattista ajattelutapaa sekä kykyä havaita ja analysoida erityyppisiä virhetekijöitä testauksessa. Tarkkuus ja huolellisuus ovat myös tarpeen käyttäessäsi erityyppisiä testauslaitteita. Toivomme, että sinulla on halu oppia ja kehittyä työssäsi ja omaat itsenäisen työskentelyotteen lisäksi valmiudet työskennellä osana ryhmää. 


Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi. 


Lisätietoja antaa

Tapio Salminen
Testauspäällikkö
tapio.h.salminen@piikkioworks.fi
+358504709075