(Poistunut julkaisusta)

Testaaja teollisuuden mittalaitteiden kenttäkalibrointiin
Eurofins Expert Services Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

Haemme testaajaa teollisuuden mittalaitteiden kenttäkalibrointiin, toimialueena Suomi ja lokaatio joustava määrittyy hakijan mukaan. Expert Services Oy:n tarjoamat kalibrointipalvelut antavat asiakkaille varmuuden mittaustulosten luotettavuudesta. Tuotteiden ja materiaalien laadun varmistaminen vaatii mittauksia, jotka onnistuvat vain testausvälineillä, joiden tarkkuus ja mittausepävarmuus tunnetaan. Myös laatujärjestelmä- ja tuotesertifikaatit edellyttävät, että testaustoiminnassa käytettäville testauslaitteille tehdään jäljitettävä ja säännöllinen kalibrointi. 

Tehtävänäsi on teollisuuden mittalaitteiden kalibrointiin ja tarkkuusmittauksiin liittyvät mittaukset. Tehtävät ovat monipuolisia ja tarjoavat mahdollisuuden oppia uutta kokemuksen karttuessa. Kuulut tiimiin, joka tekee paljon erilaisten testauslaitteiden kalibrointeja. Pääosa kalibroinneista tehdään FINAS:n akkreditoimana toimintana. Työ on matkatyötä ja matkapäiviä kertyy runsaasti, koska kalibroinnit tehdään asiakkaan luona. Työ on ajoittain fyysisesti raskasta, joten riittävä fyysinen kunto on välttämättömyys. 

Pätevyydet

Edellytämme joko rakennus-, sähkö-, automaatio-, kone- tai metallialaan liittyvää ammatillista perustutkintoa, työteknikon tai teknikon koulutusta tai muuten hankittuja vastaavia tietoja. Edellytyksenä työhön on myös innokkuus tarttua erilaisiin ja vaihteleviin työtehtäviin. Kokemus mittaustoiminnasta ja käytännön testaamisesta tai aineenkoetuskoneitten käytöstä lasketaan eduksi. Arvostamme kirjallista ilmaisukykyä, kielitaitoa sekä halua tiimityöskentelyyn. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen, itsenäisen ja vaihtelevan tehtäväkentän erityyppisiin kalibrointeihin liittyvien asiakastoimeksiantojen parissa, sekä mahdollisuuden laajentaa asiantuntemustasi eri suureiden mittaamisessa. Työkalumme ja osaamisemme ovat huippuluokkaa. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Harry Broman puh. 0400 357 787, harrybroman@eurofins.fi

Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 22.1.2021. Täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätiedot

Eurofins Scientific on kansainvälinen biotieteiden alalla toimiva yhtiö, joka tarjoaa poikkeuksellisen laajan valikoiman analyysi- ja testauspalveluita useilla eri aloilla toimiville asiakkailleen tehdäkseen elämästä ja ympäristöstä turvallisemman, terveellisemmän ja kestävämmän. Ruoka, jota syöt, vesi, jota juot ja lääkkeet, joihin luotat - Eurofins työskentelee maailman suurimpien yhtiöiden kanssa varmistaakseen, että heidän toimittamansa tuotteet ovat turvallisia, raaka-aineet ovat luotettavia ja pakkausmerkinnät oikeanlaisia. Eurofins uskoo olevansa maailman johtava testauspalveluiden tarjoaja elintarvike-, ympäristö-, lääke- ja kosmetiikkatestauksessa sekä maatalouden analyysipalveluissa. Konserni on myös yksi maailmanlaajuisista riippumattomista markkinajohtajista tarjoten tiettyjä testaus- ja laboratoriopalveluita genomiikan, farmakologian, oikeuslääketieteen sekä edistyksellisten materiaalitutkimusten ja kliinisten tutkimusten tarpeisiin.

Vain 30 vuoden aikana Eurofins on kasvanut yhdestä laboratoriosta Ranskan Nantesissa yli 900 itsenäisen yrityksen ja yli 800 laboratorion verkostoksi, joka työllistää yli 48 000 henkilöä yli 50 maassa. Eurofins tarjoaa yli 200 000 analyysimenetelmää biologisten aineiden ja tuotteiden turvallisuuden, koostumuksen, aitouden, alkuperän, jäljitettävyyden ja puhtauden arvioimiseksi. Tämän lisäksi konserni on yksi kansainvälisistä markkinajohtajista tarjoten innovatiivisia kliinisen diagnostiikan testauspalveluita.

Vuonna 2019 Eurofins-konsenin liikevaihto oli 4,56 miljardia euroa ja se on ollut yksi parhaiten menestyvistä osakkeista Euroopassa viimeisten 20 vuoden aikana.