(Poistunut julkaisusta)

Testaaja / sähköinen korjaaja
ENICS FINLAND OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019
ENICS FINLAND OY
Enics on yksi maailman suurimmista teollisuuselektroniikkaan keskittyneistä elektroniikan valmistuspalveluyrityksistä. Palvelumme käsittää suunnittelun tukemisen, tuotannollistamisen, valmistuksen, materiaalihallinnan ja logistiikan sekä varaosapalvelut. Enicsillä on tehtaita Suomen lisäksi Ruotsissa, Virossa, Sveitsissä, Slovakiassa ja Kiinassa. Lohjan tehtaalla Gunnarlankadulla työskentelee lähes 260 elektroniikan eri alojen ammattilaista.
www.enics.com
Toimenkuva
Etsimme Enicsille lisää testaajia / sähkölaitteiden korjaajia.

Tehtävänä on sähköisesti testata tuotannossa koottu tuote ja tarvittaessa korjata siinä ilmenneitä vikoja sekä raportoida niistä. Työ alkaa määräaikaisena, mutta siinä on vakinaistumisen mahdollisuus.
Odotamme sinulta
Tehtävään soveltuva sähköalan koulutus ja mielellään vianhakukokemusta. Olet lisäksi ripeä ja omatoiminen tekijä, joka oppii nopeasti ja haluaa tehdä työnsä hyvin.
Muut tiedot
Jos olet kiinnostunut tästä monipuolisesta mahdollisuudesta, niin hae tehtävää heti, sillä se täytetään mahdollisimman pian. Täytäthän hakuprofiilisi huolellisesti käsittelyn nopeuttamiseksi. Lisätietoja saat soittamalla toimistoomme aamuisin klo 8-10 välisenä aikana.
Kesto
Sopimuksen mukaan
Lisätietoja
Johanna Harjumäki, Johanna.Harjumaki@vmp.fi, 040 307 5402
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.10.2019 mennessä.