(Poistunut julkaisusta)

Testaaja palotestauslaboratorioon
Eurofins Expert Services Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2019

Haemme Espoon Otaniemeen reipasta ja oppimishaluista, teknisistä asioista kiinnostunutta ja osaavaa henkilöä palotestauslaboratorioomme. Työurasi meillä alkaa perehtymisellä palotestauksen erilaisiin käytännön tehtäviin.

Työnkuvaus

Työtehtäväsi tulevat sisältämään koekappaleiden valmistamista, testauksien suorittamista sekä tulosten kirjaamista. Työ on nopeatempoista ja mielenkiintoista ryhmätyötä asiantuntijoidemme kanssa ja toisaalta välillä hyvinkin itsenäistä testausta.

Työ pohjautuu standardeihin ja niistä tehtyihin työohjeisiin, joita testauksissa on noudatettava. Hakijan olisikin toivottavaa olla tarpeen tullen tarkka, mutta ei takertua yksityiskohtiin. Luetun englannin kielen taito on edellytys tehtävässä toimimiselle. Työ on osin fyysistä ja nokistakin koekappaleiden käsittelyä ennen ja jälkeen polttokokeen. Harvinaisten testilaitteiden kanssa joudutaan välillä ratkaisemaan erilaisia haasteita, joten hyvä ongelmanratkaisukyky auttaa tehtävässä. Paloturvallisuusalan tuntemus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön, sillä perehdytämme työtehtävien parissa.

Ketä etsimme?

Hakemallamme henkilöllä on perustutkinto rakennus- tai sähköalalta sekä parin vuoden työkokemus kyseisen tutkinnon alalta. Eduksi katsotaan kokemus mittalaitteistoista ja sähkö- tai kaasulaiteasennuksista. Arvostamme oma-aloitteista otetta ja hyviä tiimityöskentelytaitoja. Tarjoamme soveltuvan perustutkinnon suorittaneelle henkilölle vaihtelevia ja haastavia työtehtäviä palotestauksen ja -turvallisuuden alueelta.

Hae nyt!

Lähetä meille hakemuksesi, vaikka kaikki esitetyt toiveemme eivät täyttyisikään. Haemme ensisijaisesti sopivaa henkilöä oppimaan työn, johon valmiiksi koulutettuja tekijöitä ei ole. Lähetä hakemuksesi 15.9.2019 mennessä.