Testaaja, Miradore, Lappeenranta
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2021
Etsimme nyt Miradorelle osa-aikaista manuaalitestaajaa vahvistamaan heidän tuotekehitystiimiään. Tässä roolissa tiimityötaidot, oma-aloitteinen työote ja intohimo laadukkaisiin järjestelmiin ovat valttikorttejasi ja paikka sopii mainiosti myös alan opiskelijalle. Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi linkistä!
KUVAUS
Tehtävässä työskentelet manuaalitestaajana osana tuotekehitystiimiä. Päivittäiset tehtäväsi koostuvat erilaisista testauksen tehtävistä Suomen johtavan laitehallintaohjelmiston parissa. Testilaitteina ovat erilaiset puhelimet ja työasemat. Toivomme, että sinulta löytyy halua paitsi testata, että tuote toimii myös intoa kokeilla, kuinka sen saisi rikki. Testaamisen lisäksi tehtävänä on kevyt raportointi suoritetuista testitapauksista.

Tuotekehityksen tiimissä arvostetaan aitoa halua tehdä työtä tiiminä ja toivomme sinulta yhteistyökykyistä, ratkaisukeskeistä ja oma-aloitteista työotetta ja halua tehdä työtä tiimin eteen.

Tarjoamme


* Monipuoliset työtehtävät ja viihtyisän ympäristön
* Mukavat työkaverit ja tiimin tuen
* Mahdollisuuden kartuttaa arvokasta työkokemusta


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuvat IT-alan opinnot
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito
* Erilaisten käyttöjärjestelmien hallintaa: Android, iOS, Windows
* Hyvät tietotekniset taidot ja kyky oppia erilaisia järjestelmiä nopeasti
* Perustiedot tietoturvasta


Eduksi katsomme kyvyn lukea lokitietoja ja aiemman kokemuksen testaamisesta.

Sinua kuvaavat seuraavat sanat:


* Oma-aloitteinen ja sinnikäs
* Kokeilunhaluinen ja ratkaisukeskeinen
* Järjestelmällinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Tammikuussa 2022
* Kesto: Osa-aikaisuus, n. 10-15 tuntia viikossa, mahdollisuus tehdä enemmänkin tunteja tilanteen mukaan.
* Sijainti: Lappeenranta
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Miradore Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Miradore Oy on vuonna 2006 perustettu lappeenrantalainen IT-alan kasvuyritys, joka kehittää ja myy softatuotteita yritysten laitehallintaan. Miradoren tuotteilla voidaan hallita mm. älypuhelimia, tabletteja, pöytäkoneita ja servereitä.

Meillä on kaksi toimistoa Suomessa - Vantaalla ja Lappeenrannassa - sekä tytäryhtiöt USA:ssa ja Kanadassa. Lisäksi meillä on paikallinen edustus eri puolilla maailmaa, kuten Baltiassa ja Keski-Euroopassa. Tuotteitamme käytetään yli 1 000 000 laitteen hallintaan yli 160 maassa.

Kaikkiaan meillä työskentelee n. 50 ammattilaista loistavassa tiimissä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1517435
  • Tehtäväalue: IT & Tech
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lappeenranta