(Poistunut julkaisusta)

Testaaja - Helsinki - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021
S-Business on kotimainen yrityskortti, jolla voi tehdä hankintoja yli 1600 S-ryhmän toimipaikassa ympäri Suomen. S-Business -kortteja käytetään päivittäisiin hankintoihin jo yli 30.000 yrityksessä. S-Business -liiketoimintaa harjoittaa SOK:n tytäryritys S-Business Oy.

Etsimme S-Business Oy:lle testaajaa vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen vuodeksi 2021. Vallitsevan tilanteen vuoksi työt tapahtuvat pääsääntöisesti etänä, mutta tilanteen normalisoituessa työpiste ja mahtavat kollegat löytyvät Helsingin Vallilasta, Ässäkeskuksesta.

Testaajan tehtävä on osallistua S-Busineksen pääjärjestelmien määrittelyyn ja vastata järjestelmien hyväksymistestaamisesta (testitapausten tekemisestä ja testaamisesta). Yrityksessä on alkamassa uusi järjestelmäprojekti, jonka hyväksymistestaamiseen erityisesti osallistut. Työhön sisältyy lisäksi asiakaspalvelutiimin tukeminen virhetilanteiden selvittämisessä ja sisäistä asiakaspalvelua. Teet tiivistä yhteistyöstä kehitystiimin jäsenien, järjestelmätoimittajan ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Päivittäisessä työssäsi pääset luomaan prosesseja ja kehittämään toimintatapoja uuteen järjestelmään.

Toivomme, että olet teknisesti orientoitunut  ja sinulla on yleinen ymmärrys tietojärjestelmistä, järjestelmäintegraatioista, tietokannoista ja järjestelmien testaamisesta. Voit olla esimerkiksi urasi alkupuolella oleva IT-tradenomi. Työssä menestyminen edellyttää kykyä itseohjautuvaan työskentelyyn, järjestelmällisyyttä, huolellisuutta, halua ratkoa haasteita, oppia uutta ja kykyä huolehtia sovittujen aikataulujen kiinni pitämisestä.Testausmenetelmien ja testausautomaation tunteminen ja mahdollinen kokemus on eduksi. 

Tarjoamme tilaisuuden päästä osaksi innovatiivista liiketoimintaa ja kehittyvää tiimiä. Pääset työskentelemään mukavien työkavereiden kanssa, iloisessa ja tehokkaassa työyhteisössä. Työ mahdollistaa sinulle henkilökohtaisen kehityksen osaavien kehittäjien työkaverina

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislalla Janica Weintraub, puh. 043 8200 512.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 20.1.2021mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.