(Poistunut julkaisusta)

Testaaja, Financial Solutions
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.12.2018

Haemme finanssialasta kiinnostuneita testaajia testaustiimimme Helsinkiin tai Jyväskylään!

Testauksen asiantuntijana huolehdit kehitystiimien ja muiden testausasiantuntijoiden kanssa siitä, että tuoteplatformimme, toimitusprojektimme ja jatkuvat palvelumme toteutuvat laadukkaasti ja asiakkaamme saavat sitä, mitä tarvitsevat. Projekteissa testaajamme konsultoivat, suunnittelevat ja toteuttavat exploratiivista ja automaatiotestausta kädet savessa. Asiakasprojekteissa toimit testauksen asiantuntijana osana ohjelmistoalan erilaisista osaajista koostuvaa tiimiä. Osallistut myös toiminnallisuuksien määrittelytyöhön hyväksymiskriteerien ja testaussuunnitelun osalta.

Testaajalla arvostamme kokemusta jatkuvan integraation parissa työskentelystä ja DevOps-mallilla toimimisesta. Päivittäisissä tehtävissäsi tulet suunnittelemaan testitapauksia (Fitnesse, Robot Framework, etc.) ja analysoimaan testausajoja, valvot laatua ja kehität testaustyötä yhdessä asiakkaan kanssa. Testaustehtävien hanskaaminen edellyttää sinulta myös Pythonin tai jonkin toisen skriptauskielen tuntemusta. ISTQB Foundation -sertifikaatille nostamme peukun ylöspäin. Asiakkaidemme työkieli voi olla suomi tai englanti, joten toivottavasti tulet toimeen molemmilla kielillä.

Digialla on oma vajaa 40 hengen testausyksikkö, josta saat sparrausapua ja tukea työhösi. Meillä testaajat pääsevät vaikuttamaan vahvasti omaan työhönsä ja siihen, miten he sitä haluavat tehdä. Diiliin kuuluvat tietenkin myös hyvät työsuhde-edut, kuten sairauskuluvakuutus ja hammashuolto, sekä joustavan työnteon edellytykset.

Hakuaika päättyy 15.1.2018! Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Matti Saarikallio p. +358 50 524 7879

tai matti.saarikallio(at)digia.com.