Testaaja, Eurofins
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2021
Etsimme Eurofinsille testaajaa/teknikkoa tekemään mekaanisia testejä testauslaboratorioon. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen suoraan Eurofinsille. Lue lisää tehtävästä alta ja hae paikkaa pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.
KUVAUS
Eurofins Expert Services Oy tarjoaa kattavia asiantuntija-, sertifiointi-, testaus- ja tarkastuspalveluja. Meillä työskentelee lähes 200 eri alojen asiantuntijaa. Suomessa toimipisteemme ovat Espoossa, Tampereella, Vihdissä ja Salossa. Liikevaihtomme oli vuonna 2020 21,5 milj. .
Olemme osa kansainvälistä Eurofins Groupia. Eurofins tarjoaa yli 200 000 analyysimenetelmää biologisten aineiden ja tuotteiden turvallisuuden, koostumuksen, aitouden, alkuperän, jäljitettävyyden ja puhtauden arvioimiseksi. Eurofins Group käsittää globaalisti yli 900 itsenäistä yritystä, yli 800 laboratoriota sekä yli 50 000 työntekijää yli 50 maassa.
TYÖNKUVA
Työtehtäväsi tulevat sisältämään koekappaleiden valmistelua, testauksien suorittamista, tulosten kirjaamista testien osalta sekä niiden raportointia. Testattavat tuotteet ovat pääasiassa erilaisia betonituotteita, kuten pilareita, palkkeja ja ontelolaattoja. Vastaat testauslaitteiston päivittäisestä, ylläpidosta ja käytöstä. Testattavat tuotteet ovat kooltaan isoja ja niiden käsittelyyn käytetään suuren voiman tuottavia laitteita, joten tarkka ja huolellinen työskentelyote ovat avainasemassa työturvallisuuden kannalta. Työ on mielenkiintoista ryhmätyötä asiantuntijoidemme kanssa ja toisaalta välillä hyvinkin itsenäistä testausta. Toisinaan työhösi kuuluu myös laadunvarmistukseen liittyviä kenttätestejä asiakkaiden tiloissa, joten toivomme sinulta matkustusvalmiutta.

Työ pohjautuu standardeihin ja niistä tehtyihin työohjeisiin, joita testauksissa on noudatettava ja se vaatii tarkkuutta. Luetun englannin kielen taito on edellytys tehtävässä toimimiselle. Tulet työssäsi käyttämään erilaisia nostimia ja trukkia, joten aikaisempi kokemus esimerkiksi trukin käytöstä on hyödyksi.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on esimerkiksi rakennus- tai materiaalitekniikan insinööritausta sekä kokemusta esimerkiksi metalli- tai rakennusteollisuudesta. Arvostamme oma-aloitteista otetta ja hyviä tiimityöskentelytaitoja.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän ammattitaitoisessa työympäristössä, jossa pystyt hyödyntämään ja laajentamaan omaa osaamistasi monipuolisesti. Palkkauksemme on tehtävän vaatimustasoon mitoitettu ja tarjoamme sinulle myös tuetun lounasruokailun sopimuskumppaneillamme sekä liikunta- ja kulttuuriedun.

Muuta tietoa


* Aloitus: mahdollisimman pian
* Sijainti: Espoo
* Kesto: vakituinen, kokoaikainen
* Yhteystiedot: tästä rekrytoinnista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki kyselyt tehtävään liittyen pyydetään lähettämään Academic Workille.

MUUTA TIETOA
Lue lisää Eurofinsistä täältä.

Eurofins Expert Services yritysvideo löytyy YouTubesta.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1480985
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo