(Poistunut julkaisusta)

Test Specialist
M-Files Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2018

M-Filesin kasvu jatkuu voimakkaana ja etsimme joukkoomme Test Specialistia vahvistamaan asiakasprojektejamme Tampereen tai Espoon toimistollemme. Meillä pääset mukaan monipuolisiin kansallisiin ja kansainvälisiin hankkeisiin, jakamaan osaamistasi ja sparraamaan kollegoitasi. Saat työskennellä mukavassa ja osaavassa porukassa merkityksellisten projektien parissa, jotka muuttavat miten maailmassa hallitaan tietoa.

Miksi M-Files? 

Liiketoimintamme keskiössä ovat ihmiset ja tuemme työntekijöidemme kehittymistä monin tavoin. Asiantuntijan tärkein pääoma on oma osaaminen ja M-Filesilla pääset oppimaan uutta ja kehittämään itseäsi. Toimintaamme ohjaavat periaatteet - ylivoimainen osaaminen, saumaton yhteistyö, onnistumisen asenne ja kasvun vaaliminen - haastavat meitä oikeaan suuntaan ja meillä esimiehisyys on palvelulupaus työntekijöillemme. Etupakettimme on laaja, haluamme puitteiden olevan kunnossa ja kiinnitämme huomiota työn ja vapaa-ajan tasapainoon. Modernit teknologiat ovat olennainen osa työtämme ja työtehtäväsi sekä projektisi sovitaan yhdessä osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan. Jos haluat laajentaa osaamistasi tai vaihtaa työtehtäviä, sinun ei tarvitse vaihtaa yritystä, sillä M-Filesilla on hyvät mahdollisuudet urakehitykseen. 

Millaista Test Specialistin työ M-Filesilla on? 

Test Specialistina toimit osana projektitiimiä testaajana tai testauspäällikkönä ja vastaat projektien testauksesta ja laadusta. Varmistat, että projektien sisäiset julkaisut testataan, analysoit vaatimuksia ja kirjoitat laadukkaita virheraportteja. Pääset osallistumaan testausmenetelmien kehittämiseen ja huolehdit osaltasi siitä, että projekteissa noudatetaan testausprosesseja. Tärkeimpiä sidosryhmiäsi ovat esimerkiksi sovellusarkkitehdit, projekti- ja kehityspäälliköt sekä testauspäälliköt. Asiakasprojektit ovat erilaisia ja M-Files-teknologian taipuvuus vastata mitä erilaisimpiin tarpeisiin avaa paljon uutta. Projekteissa pyrimme käyttämään mahdollisimman paljon hyväksi M-Filesin omia tuotteita ja työkaluja, joiden käyttämiseen koulutamme sinut kiitosta saaneen perehdytysjaksomme aikana. 

Mitä toivomme sinulta? 

Etsimme oma-aloitteista osaajaa, joka innostuu uuden oppimisesta, projektiluontoisesta työskentelystä ja yhdessä tekemisestä. Sinulla on vahva ymmärrys ja kokemus ohjelmistojen testauksesta, testausprosesseista ja -menetelmistä (esim. systeemitestaus, hyväksyntätestaus, tutkiva testaus, testiautomaatio, testitapauksien suunnittelu). Arvostamme kokemusta asiakasprojekteissa työskentelystä sekä yleistä ymmärrystä tietokannoista. Skriptaus- ja koodauskokemus (C#) liittyen testaukseen on suureksi eduksi. 

Kerro meille vapaamuotoisesti itsestäsi ja lähetä meille myös ansioluettelosi. Haastattelussa pääset tapaamaan mahdollisia tulevia kollegoitasi ja pääset myös näyttämään osaamistasi pienen harjoitustyön avulla, josta annamme palautetta osaamisesi kehittämiseksi. Lähetä hakemuksesi pian, mutta viimeistään 16.9.2018 osoitteessa https://www.m-files.com/fi/careers.