(Poistunut julkaisusta)

Test Specialist, Financial Products
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2020

Haemme nyt rahoitusmarkkinoista kiinnostunutta testaajaa testaustiimimme Jyväskylään!

Testauksen asiantuntijana huolehdit kehitystiimien ja muiden testausasiantuntijoiden kanssa siitä, että tuote-platformimme, toimitusprojektimme ja jatkuvat palvelumme toteutuvat laadukkaasti ja asiakkaamme saavat sitä, mitä tarvitsevat. Projekteissa testaajamme konsultoivat, suunnittelevat ja toteuttavat testausta ja automaattitestausta kädet savessa. Asiakasprojekteissa toimit testauksen asiantuntijana osana ohjelmistoalan erilaisista osaajista koostuvaa tiimiä. Osallistut myös toiminnallisuuksien määrittelytyöhön hyväksymiskriteerien ja testaussuunnittelun osalta.

Testaajalla arvostamme kokemusta jatkuvan integraation parissa työskentelystä ja DevOps-mallilla toimimisesta. Päivittäisissä tehtävissäsi tulet suunnittelemaan testitapauksia, osallistumaan automaattitestien laatimiseen (Fitnesse, Robot Framework, etc.) ja analysoimaan testausajoja, valvot laatua ja kehität testaustyötä yhdessä asiakkaan kanssa. Testaustehtävien hanskaaminen edellyttää sinulta myös Pythonin tai jonkin toisen skriptauskielen tuntemusta. ISTQB Foundation -sertifikaatille nostamme peukun ylöspäin. Asiakkaidemme työkieli voi olla suomi tai englanti, joten toivottavasti tulet toimeen molemmilla kielillä.

Hakuaika päättyy 29.2.2020. Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Reeta Leppäkorpi p. +358447993022,  reeta.leppakorpi(at)digia.com.