(Poistunut julkaisusta)

Test Manager
EnerKey Enegia Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2019

Kasvumme tueksi etsimme

TEST MANAGERIA

Jyväskylän työyhteisöömme

Työpaikkasi

Miltä sinusta tuntuisi aloittaa työpäiväsi yrityksessä, jossa työskentely on tehty mahdollisimman ketteräksi ja työntekijöillä on aidosti mahdollisuus vaikuttaa omaan työhönsä?

Löydät itsesi päivittäin keskeltä rentoja ammattilaisia, jotka työskentelevät itsenäisesti osana vahvaa tiimiä. Sinut on tietenkin varustettu kunnon työkaluilla ja toimintatavoilla, jotka mahdollistavat ajoittaisen työskentelyn myös etänä. Meillä tämä kaikki on osa arkipäiväämme – haluamme, että voit ottaa omasta arjestasi kaiken irti.

Test Managerina olet tärkeässä roolissa meidän Enerkey-tuotteemme uudistamisessa ja kehittämisessä sekä siihen liittyvissä asiakasprojekteissa. Olet mukana hands-on tekemisessä ja samalla varmistat että projektimme toteutuvat laadukkaasti. Me EnerKeyn ohjelmistokehityksessä olemme avainasemassa toteuttamassa ratkaisuja, jotka auttavat asiakkaitamme rakentamaan kestävämpää tulevaisuutta.

Näidenkin parissa pääset meillä työskentelemään:

• Robot Framework

• Python

• Automaatiotestauksen suunnittelu ja kehitys

• Testiympäristön tukitoiminnot

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan vakavaraisessa yrityksessä. Täällä sinua odottaa rennot kollegat ja modernit työkalut sekä toimitilat työskentelyyn. Meillä pääset nauttimaan yhteisestä tiimitekemisestä sekä kantamaan vastuuta omasta tekemisestäsi. Tarjoamme myös monipuolisia kehittymis- ja oppimismahdollisuuksia ja tuemme sinua omalla kehittymispolullasi.

Hae paikkaa mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Toteutamme rekrytoinnin yhdessä Barona IT:n kanssa. Lisätietoja voit kysellä Baronan rekrytointikonsultilta Tomi Niskaselta, tomi.niskanen@barona,fi, 0505131633.