(Poistunut julkaisusta)

Test Manager, Aidon
Aidon

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2018

Asiakkaamme Aidon etsii Vantaalla sijaitsevan kustomointikeskukseensa Test Manageria vakituiseen työsuhteeseen. Työsuhde Aidonin kanssa solmitaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Vastuihisi kuuluvat Aidonin tuotteiden tuotetestauksen speksien määritteleminen ja testausprosessin kokonaisvaltainen kehittäminen. Työskentelet Vantaalla ja työsi pitää sisällään myös matkustusta toimittajien tiloissa mm. Aasiassa, lisäksi etätyömahdollisuudet ovat erinomaiset. Vastaat testivälineistön ja -prosessien kehittämisestä, analysoit ja raportoit testituloksia ja lisäksi luot testeille parametrit. Toimittajien hallinta on tärkeä osa tehtävää ja sinulla tuleekin olla kokemusta aasialaisten toimittajien kanssa tehdystä yhteistyöstä.

Sinulla on tekninen koulutus (insinööri tai DI), jonka lisäksi olet kerryttänyt useamman vuoden kokemusta tuotannon testauksesta ja kehittämisestä. Sinulla on myös näyttöjä projektien vetämisestä ja olet systemaattinen tekemisessäsi. Eduksi katsomme laajan ymmärryksen testausprosesseista sekä mittauksteknologiasta. Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen sekä englannin kielen taitoa. Esimiesvastuita ei tässä työssä ole.

Mikäli monipuoliset testaustehtävät kiinnostavat sinua ja etsit itsenäistä sekä vaihtelevaa työtä, jossa vastuu sekä vapaus kohtaavat, niin tällaista paikkaa on harvoin tarjolla - pääset oikeasti vaikuttamaan.

Hae tehtävään alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan Markku Vihma (0408307621), mielellään torstaisin 8:30-9:00.