(Poistunut julkaisusta)

Test Lead
Santander Consumer Finance Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2018

Oletko ratkaisukeskeinen tiimipelaaja, joka syttyy laadunvarmistuksesta? Haluatko rakentaa yrityksemme testauksen strategiaa ja prosesseja uuteen uskoon? Jos vastasit kyllä, voit olla hakemamme Test Lead. 

Vastaat testauksen ja testausautomaation kehittämisestä, sekä testauksen laadun varmistamisesta. Huolehdit yrityksemme testausstrategian suunnittelusta ja toimeenpanosta. Osallistut erilaisiin projekteihin ja kehityshankkeisiin, joissa tuot laadunvarmistuksen osaamisesi aktiivisesti esille. Koordinoit UA-testausta ja tarvittavia koulutuksia, sekä osallistut myös laaja-alaisempaan testaukseen. Teet yhteistyötä Suomen organisaation lisäksi Nordic-kollegojen sekä järjestelmätoimittajien kanssa. Testausorganisaatiotamme on juuri uudistettu, joten sinulla on erinomainen mahdollisuus päästä vaikuttamaan siihen, millainen roolistasi muodostuu.  

Sinulla on kokemusta laadunvarmistuksesta, testidatan tehokkaasta hallinnasta sekä testausautomaation kehittämisestä. Tunnet erilaisia testausmenetelmiä ja työkaluja, ja kokemusta sinulta löytyy esimerkiksi Seleniumista. Lähdet myös rohkeasti etsimään uusia metodeja työsi tueksi. Työskentely ketterän kehityksen parissa on sinulle tuttua ja mieluista. Onnistuaksesi tehtävässä tarvitset draivia, päätöksentekokykyä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja, myös englanniksi. Olet järjestelmällinen, itsenäinen ja oma-aloitteinen tekijä, joka sopeutuu nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Toisaalta sinulta löytyy myös pitkäjänteisyyttä pidempiä projekteja varten. Hyvän pohjan tehtävässä toimimiseen antaa korkeakoulututkinto esimerkiksi kaupalliselta alalta. 

Monipuolisessa ja vastuullisessa tehtävässä saat näyttää taitosi sekä haastaa itsesi. Olet osa ketterää Prosessikehitystiimiä, jossa aisaparinasi toimii toinen Test Lead. Yhdessä vastaatte yrityksemme testausstrategiasta sekä testauksen kokonaisvaltaisesta kehittämisestä. Teemme töitä ilman turhaa pönötystä, unohtamatta pilkettä silmäkulmassa. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Kulosaaressa. Tarjoamamme tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä saat Wilhelmiina Ketoselta maanantaina 26.2. klo 9-10 numerossa 050 591 4357.

Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä sähköinen hakemuslomakkeemme osoitteessa www.santanderconsumer.fi/rekry 27.2. mennessä. Liitäthän mukaan myös CV:si sekä palkkatoiveesi.