(Poistunut julkaisusta)

Test Engineer
Sogeti Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Oletko etsimämme Test Engineer, joka ymmärtää, että laatu on kokonaisvaltainen kokemus – liittyy se sitten teknologiaan tai prosesseihin? Haemme intohimoista ongelmanratkaisijaa ja mahdollistajaa, joka innostuu tavoitteiden saavuttamisesta, toiminnan jatkuvasta parantamisesta sekä ketterän kulttuurin luomisesta.

Test Engineerin tehtävässä vastaat testaamisen laadusta ja kattavuudesta (toiminnallinen ja ei toiminnallinen testaus) toimien osana kehitystiimiä yhteistyössä moninaisten sidosryhmien kanssa. Tehtävänä on testauksen keinoin minimoida laatupuutteet suunnittelun alkupäästä lähtien aina julkaisuun ja ylläpitoon asti. Varmistat myös, että käytetyt testimetodit noudattavat kehittämisen mallin ja arkkitehtuurin vaatimuksia.

Tunnet testauksen (sekä testiautomaation) eri malleja, työkaluja, menetelmiä ja parhaita käytäntöjä hyvin. Kykenet tunnistamaan riippuvuuksia, ongelmia, riskejä ja laatupuutteita. Ymmärrät liiketoiminnan tarpeet ja osaat peilata niitä testattavaan kokonaisuuteen.

Toivomme sinulta lisäksi riittävää teknistä tuotealustaosaamista sekä tuntemusta monitorointityökaluista. Olet työssäsi määrätietoinen, kommunikoit sujuvasti ja olet yhteistyötaitoinen.

Tarjoamme

  • Mahdollisuuden kehittää ja syventää testausalan osaamistasi
  • Sogetin best-in-class testausmetodit ja -tekniikat
  • Testauksen sertifiointiohjelmat
  • Alan parhaat kollegat, niin Suomessa kuin kansainvälisesti
  • Monipuoliset ja vaihtelevat toimeksiannot

Sogetilla sinua odottaa lämminhenkinen työilmapiiri, jossa arvostetaan ammatillista osaamistasi ja hyvinvointiasi. Pidämme tärkeänä työn ja vapaa-ajan balanssia ja ammatillista osaamistasi voit syventää lähes viikottaisilla sisäisillä koulutustilaisuuksilla. Fun Club -toimintamme kautta sinulla on puolestaan mahdollisuus tavata kollegoitasi vapaammissa merkeissä ottamalla osaa esimerkiksi sushikurssiin, whisky-maistajaisiin tai erilaisiin liikunnallisiin tempauksiin.

Lisääthän palkkatoiveen hakemukseesi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.