(Poistunut julkaisusta)

Test Engineer
EVRY Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2018

Juuri nyt haemme Jyväskylässä toimivaan tiimiimme vahvistusta uusien tuotekehityspiirteidemme testaamiseen.

Tehtävä

EVRY on erikoistunut rakennustoimialan toiminnanohjausjärjestelmiin. Jydacom-tuoteperheen ratkaisut integroivat rakennusyrityksen ydintoiminnot laskennan, tuotannon, hankinnan, kulunhallinnan, talouden sekä palkanlaskennan ja henkilöstöhallinnan keskenään yhteensopivaksi kokonaisjärjestelmäksi.

Tehtävänäsi on Jydacom-tuoteperheemme ohjelmistoratkaisujen uusien ominaisuuksien testaaminen. Teet työtäsi aktiivisessa yhteistyössä muun tiimin kanssa. Käytännössä arkesi rytmittyy seuraavien tehtävien ympärille:

  • Uusien ominaisuuksien testaaminen
  • Korjausten testaaminen
  • Testitapausten suunnittelu
  • Testiympäristöjen ylläpito
  • Testaus- ja työohjeiden dokumentointi
  • Testauksen tulosten raportointi kirjallisesti ja suullisesti

Sinä

Etsimällämme henkilöllä on vahva kiinnostus testauksen menetelmien sekä oman osaamisensa kehittämiseen. Sinulla on aikaisempaa kokemusta testaamisesta – vuosien määrällä ei ole merkitystä, sillä muokkaamme tehtävää osaamisesi perusteella. Tunnet ohjelmistokehityksen perusteet sekä tekniset rakenteet. Työtä tehdään meillä vahvasti yhteistyössä muun tiimin kanssa, joten kyky ja halu kommunikoida omaan työhön liittyen muun tiimin kanssa on yksi tehtävässä menestymisen perusedellytyksistä.

Edellä mainitun lisäksi arvostamme:

  • Oma-aloitteisuutta
  • Järjestelmällisyyttä
  • Kykyä katsoa testiominaisuuksia käyttäjän näkökulmasta
  • Rohkeutta, kykyä ja halua jatkuvaan uuden oppimiseen

Ylimääräisen plussan kirjaamme hakemuspapereihisi, mikäli sinulla on kokemusta Release Manager tai Robot Framework -tehtävistä. Halutessasi työnkuvaa voidaan laajentaa näiden tehtävien suuntaan.

Millaista meillä on olla töissä?

Pohjoismaiden suurimpana IT-yrityksenä meillä on tarjota asiakkaillemme vahva tarina ja perusta tarjoamillemme ratkaisuille sekä kansainvälisen verkoston tuoma tuki ja oppimismahdollisuudet. Haluamme, että kehität jatkuvasti osaamistasi ja tarjoamme siihen täyden tukemme.

Työskentelytapamme ovat moderneja ja joustavia, myös etäyhteysvälineitä hyödyntäen. Modernissa avokonttorissamme Jyväskylän Mattilanniemessä on viihtyisää, eikä järvinäköalaakaan ole hassumpaa katsella työnteon lomassa. Henkilöstötyytyväisyyskyselyissämme työilmapiiri ja porukka keräävät toistuvasti parhaat kiitokset.

Näin haet tehtävää

Test Managerimme Veikko Lohi vastaa tehtävään tai meillä työskentelyyn liittyviin kysymyksiin. Veikon tavoitat sähköpostitse veikko.lohi@evry.com, jota kautta voit jättää halutessasi myös soittopyynnön.

Paikka täytetään heti, kun sopiva henkilö on löytynyt, joten lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian.